Ο Μητσοτάκης φόρεσε τα «γαλάζια» παπούτσια της ΝΔ: «Είχαμε ζηλέψει του ΠΑΣΟΚ, επιτέλους έχουμε τα δικά μας, αν τα δει ο Άδωνις θα λυσσάξει» [video]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα παπούτσια της ΝΔ. Photo screen shot via tik tok




Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια «Νέα Δημοκρατία» απέκτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έσπευσε να τα δοκιμάσει σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok.

«Eίναι πολύ δυνατό, στην επόμενη περιοδεία μου θα κάνουμε θραύση» λέει ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος αποκαλύπτει τον πάτο του παπουτσιού που έχει τη φωτογραφία του, το λογότυπο της ΝΔ και ένα ντολμαδάκι!

«Είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ, επιτέλους έχουμε τα δικά μας» λέει επίσης στο χιουμοριστικό βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σπεύδει να προβλέψει ότι αν τα δει ο Άδωνις θα λυσσάξει…

@kyriakosmitsotakis_Επιτέλους!♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Δημιουργός των παπουτσιών είναι ο 20χρονος Γιάννης Λουλούδης με καταγωγή από τη Ρόδο. Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Instagram εξήγησε ότι πρόκειται για «ένα μοναδικό custom made ζευγάρι sneakers, που φέρει το λογότυπο και τα χρώματα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας» ενώ στον ΑΝΤ1 είπε ότι δεν είναι προς πώληση.

Πριν από τρία χρόνια ο κ. Λουλούδης είχε παρουσιάσει τα παπούτσια με το σήμα του ΠΑΣΟΚ τα οποία στα πλάγια είχαν τον πράσινο ήλιο -σύμβολο του κόμματος-, ενώ στο εσωτερικό της γλώσσας υπήρχε η φράση «λεφτά υπάρχουν».

Το κάθε ζευγάρι κόστιζε τότε 280 ευρώ με το ΠΑΣΟΚ να εκφράζει την ενόχλησή του οδηγώντας τον νεαρό δημιουργό στη απόφαση να σταματήσει την παραγωγή του. Όπως είχε δηλώσει τότε είχε παρασκευάσει μόλις 100 ζευγάρια.

«Ευτυχώς η Ελλάδα δεν είναι ζουμερός στόχος», λέει ο επικεφαλής κυβερνοασφάλειας Μιχάλης Μπλέτσας: Η παράνοια του επαγγέλματος και η μεγάλη απάτη του Χονγκ Κονγκ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: