Ο καλύτερος των καλύτερων του μεγάλου τελικού: Άξιος MVP ο Κώστας Σλούκας με 24 πόντους, σήκωσε τον Παναθηναϊκό στους ώμους του…

epa11372476 Panathinaikos’ Kostas Sloukas (C) celebrates after winning the Euroleague Basketball final match between Real Madrid and Panathinaikos Athens in Berlin, Germany, 26 May 2024. EPA, RONALD WITTEK




Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, ο άνθρωπος που τον οδήγησε στην κατάκτηση του 7ου Ευρωπαϊκού τίτλου, Κώστας Σλούκας, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Φάιναλ 4 του Βερολίνου.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» πήρε απόλυτα δίκαια το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας έναν συγκλονιστικό τελικό με 24 πόντους με 2/2 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 3 ασίστ, 2 ριμπάουντ και μεγάλα σουτ που πλήγωσαν τη «βασίλισσα».

Ο Κώστας Σλούκας πήρε το περασμένο καλοκαίρι μια μεγάλη απόφαση, αλλάζοντας στρατόπεδο αφού άφησε τον Ολυμπιακό για λογαριασμό του Παναθηναϊκού AKTOR και τελικά δικαιώθηκε, γράφει το sport-fm

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον τελικό με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, όντας ο πρώτος σκόρερ και… άχαστος! Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είχε 24 πόντους με 2/2 δίποντα, 4/4 τρίποντα και 8/9 βολές, ενώ είχε επίσης 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 7 κερδισμένα φάουλ και συγκέντρωσε 29 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Αυτή ήταν η 4η Ευρωλίγκα που κατέκτησε στην καριέρα του ο Κώστας Σλούκας, πετυχαίνοντας αυτό το αδιανόητο επίτευγμα με τρίτη διαφορετική ομάδα. Διότι είχε νωρίτερα κατακτήσει 2 τρόπαια με τον Ολυμπιακό και άλλο ένα με τη Φενέρμπαχτσε.

Ηγέτης, με όλη τη σημασία της λέξης!

Tου απεσταλμένου του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Θοδωρή Ψωμά
Βερολίνο, Germany

Πανηγυρίζει όλη η Ελλάδα για τα “πράσινα” λιοντάρια… Ευρωπαϊκός θρίαμβος του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 95 -77: Σήκωσε το τρόπαιο στο Βερολίνο (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: