Ήρθαν και τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού της Ελλάδας: Ακόμα μία τεράστια επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

epa11372364 Panathinaikos’ Mathias Lessort (R) in action against Real Madrid’s Walter Tavares (L) during the Euroleague Basketball final match between Real Madrid and Panathinaikos Athens in Berlin, Germany, 26 May 2024. EPA, RONALD WITTEK




«Ακόμα μία τεράστια επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό! Μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση στον τελικό, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας την Euroleague! Θερμά συγχαρητήρια!».

Τα παραπάνω αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ με την οποία κατέκτησε τον τίτλο της Euroleague.

«Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα ως εδώ, στην Ιερουσαλήμ. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού για τον 7ο ευρωπαϊκό της τίτλο. Μια μαγική χρονιά για το ελληνικό μπάσκετ και για τον ίδιο τον σύλλογο. Πρωταθλητές Ευρώπης».

Τα παραπάνω, αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης για την κατάκτηση του τίτλου της Euroleague.

Με ανάρτηση του ο Νίκος Ανδρουλάκης, συνεχάρη για την κατάκτηση της Euroleague τον Παναθηναϊκό.

«Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας το έβδομο κύπελλο πρωταθλητριών στην ιστορία του. Μας κάνατε πολύ περήφανους! Συγχαρητήρια!», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

  • Συγχαρητήρια Δένδια στον Παναθηναικό για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας

“Θερμά συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για τον θρίαμβο επί της Ρεάλ στον τελικό του Euroleague! Αναδεικνύεται ξανά Πρωταθλητής Ευρώπης στο basketball και γίνεται “επτάστερος”.

Αυτό έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο ” Χ ” ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας για τη νίκη του Παναθηναικού επί της Ρεάλ Μαδριτης στον τελικό του Φάιναλ Φορ με 95-80 και την κατάκτηση του 7ου ευρωπαικού τροπαίου στην ιστορία του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Πανηγυρίζει όλη η Ελλάδα για τα “πράσινα” λιοντάρια… Ευρωπαϊκός θρίαμβος του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 95 -77: Σήκωσε το τρόπαιο στο Βερολίνο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: