Επεισόδια στο Βερολίνο: «Ντου» οπαδών της Φενερμπαχτσέ στο γήπεδο και επίθεση σε φίλους του Παναθηναϊκού [videos]

Στιγμιότυπο από βίντεο που αναρτήθηκε στο Χ κατά την προσπάθεια των Τούρκων οπαδών να μπουν χωρίς εισιτήρια στο γήπεδο. Screenshot via X@velejuckie/




Ενώ πλησιάζει προς το τέλος της η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του φάιναλ φορ της Euroleague στο Βερολίνο, επεισόδια σημειώθηκαν έξω από την Uber Arena.

Συγκεκριμένα, περίπου 100 οπαδοί της Φενερμπαχτσέ, η οποία αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό (24/5, 19:00) προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο γήπεδο.

Στα επεισόδια τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται στο γήπεδο.

Μετά την εξέλιξη αυτή, έκλεισαν οι θύρες της Uber Arena, ώσπου να εξομαλυνθεί η κατάσταση με τους Τούρκους οπαδούς, οι οποίοι έριξαν μπουκάλια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που περίμεναν να μπουν στο γήπεδο.

Όπως μετέφερε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο Βερολίνο, Νίκος Ζέρβας, οπαδοί της Φενέρμπαχτσε επιτέθηκαν σε φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR έξω από την «Uber Arena».

Περίπου 100 αυτών επεδίωξαν να πάρουν εισιτήρια από τους Έλληνες φιλάθλους και αφού ακολούθησε τεράστια ένταση και συμπλοκές, μπήκαν με «ντου» στο γήπεδο.

Ευτυχώς η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα χάρη στην επέμβαση των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες εντόπισαν έπειτα τους δράστες.

Τους έβγαλαν λοιπόν εκτός γηπέδου, συνέλαβαν αρκετούς (μεταξύ τους και έναν φίλο του Παναθηναϊκού που προφανώς αντέδρασε) και αναμένεται να οδηγηθούν άμεσα στο κρατητήριο.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gazzetta.gr (@gazzetta.gr)

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΣΠΟΡ FM

 

Δρακόντεια μέτρα από τη Δευτέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον τελικό του Conference League: Ειδική διαπίστευση στους κατοίκους για να πάνε σπίτι τους [Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: