Θα κάνει Ανάσταση στο σπίτι του μετά την προεδρική χάρη: Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος παππούς Χρύσανθος, τον οποίο ταλαιπώρησε αφάνταστα η κυπριακή Δικαιοσύνη




Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο 82χρονος πάππους Χρύσανθος που είχε καταδικαστεί για την ενέργεια του να πυροβολήσει τον δράστη που εντόπισε στην αυλή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χαραλάμπους είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 2,5 χρόνων.

Η Νομική Υπηρεσία αποφάσισε να δώσει στον 82χρονο προεδρική χάρη, όπως είχε αιτηθεί και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, λίγο μετά την καταδίκη του, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το έγκλημα.

Την είδηση επιβεβαίωσε στο OMEGAlive, η δικηγόρος του 82χρονου.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ: Έκκληση απευθύνει η οικογένεια του 82χρονου που καταδικάστηκε σε δυόμιση χρόνια φυλάκιση γιατί πυροβόλησε κλέφτη που μπήκε παράνομα στην αυλή της περιουσίας του, να κοινοποιήσει σχετική ανάρτηση.

«Ο παππούς είναι ακόμα μέσα αν και ο πρόεδρος έδωσε προεδρική χάρη γιατί ο κύριος εισαγγελέας άπ’ ότι φαίνεται δεν το θεωρεί σωστό να βγάλει έξω από την φυλακή τον κακό δολοφόνο παππουλη 82 χρονών με πάρα πολλά προβλήματα υγείας . Ζούμε σε ένα κράτος το οποίο αν δεν είσαι “γαλαζοαίματος” δεν έχεις την ίδια αντιμετώπιση από το δικαστήριο . Αν ο παππούς ήταν πατέρας υπουργού, δικαστή, εισαγγελέα αυτή τη στιγμή θα είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα, αναφέρει οικείος του παππού.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Σας παρακαλώ όποιος θέλει να βοηθήσει τον παππού μας “τον παππού όλων μας ” να κάνει share αυτό εδώ να το δούνε όσοι πιο πολλοί γίνεται. Ο παππούς είναι ακόμα μέσα αν και ο πρόεδρος έδωσε προεδρική χάρη γιατί ο κύριος εισαγγελέας άπ’ ότι φαίνεται δεν το θεωρεί σωστό να βγάλει έξω από την φυλακή τον κακό δολοφόνο παππουλη 82 χρονών με πάρα πολλά προβλήματα υγείας .

Ζούμε σε ένα κράτος το οποίο αν δεν είσαι “γαλαζοαίματος” δεν έχεις την ίδια αντιμετώπιση από το δικαστήριο . Αν ο παππούς ήταν πατέρας υπουργού, δικαστή, εισαγγελέα αυτή τη στιγμή θα είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα.

Σε ένα κρατος που αδυνατεί η αστυνομία μας να βοηθήσει τον οποιοδήποτε πολίτη που τον κλέβουν ( ακόμα ένα πρόβλημα του συστήματος και όχι των αστυνομικών) , αν υπερασπιστείς τη ζωή σου και την περιουσία σου πας φυλακή και αντιθέτως ο ληστής συνεχίζει την δουλειά του δίχως κάποια επίπτωση.

Δηλαδή κύριε δικαστά και κύριε εισαγγελέα θεωρείτε ότι ένας άκακος παππουλης πρέπει να τιμωρηθεί για παραδειγματισμό…και αναρωτιέμαι…Παραδείγματισμό ποιου;;;;;Των πολιτών;;; Που ο καθένας από μας θα έκανε τα πάντα να προστατεύσει την ιδιοκτησία και την οικογένειά του; ή παραδείγματισμό των ληστών ότι μπορούν ανενόχλητοι να παραβιάζουν τις ιδιοκτησίες μας αφού δεν εχουν καμία επίπτωση;»

Η Κομισιόν ζητά να προχωρήσει τον έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης μεταξύ Κρήτης, Κύπρου και Ισραήλ: Πρόκειται βασικά για σοβαρή στρατηγική κίνηση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: