Παραδοσιακά όργανα, φαγητό, καλή παρέα και τσιφτετέλι: Σαρώνει στο YouTube και τους eurofans η unplugged εκδοχή από το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι [βίντεο]

Η Μαρίνα Σάττι χορεύει υπό τους ήχους του τραγουδιού «Ζαρι» που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Photo via YouTube.




Μία νέα unplugged εκδοχή του τραγουδιού «Ζάρι», της Μαρίνας Σάττι, ανέβηκε το βράδυ της Τρίτης στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο YouTube.

Η Μαρίνα Σάττι κλέβει και πάλι τις εντυπώσεις ερμηνεύοντας το κομμάτι, συνοδεία μουσικών οργάνων, όπως κλαρίνο, τουμπερλέκι, ζουρνάς αλλά και χορεύοντας τσιφτετέλι.

Τα σχόλια στο YouTube είναι αποθεωτικά με πολλά από αυτά να προέρχονται από το εξωτερικό και να εκφράζουν την υποστήριξή τους στην ελληνική συμμετοχή.

Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου. Η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στην 3η θέση στο δεύτερο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου.

Στον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαϊου, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.

Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν επίσης, οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Στον δεύτερο ημιτελικό στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Μάλτα, Αλβανία, Ελλάδα, Ελβετία,Τσεχία, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Η ορμητική νεότητα, οι ηλικιωμένοι που το σύστημα πετά στο περιθώριο, ο φόβος του θανάτου και η Έιμι Γουάινχαουζ [trailers]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: