Φρίκη σε σχολική εκδρομή: 15χρονος μαθητής καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του, τρεις συλλήψεις

FILE PHOTO: Εποχούμενοι αστυνομικοί σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ. Photo screenshot via opentv




Την φρίκη έζησε ένας 15χρονος μαθητής όταν σε τριήμερη σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του.

Την καταγγελία έκανε σε αστυνομικό τμήμα ο πατέρας του μαθητή αμέσως μόλις ενημερώθηκε από τον γιο του για όσα έγιναν. Το σοκαριστικό γεγονός, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα στο αστυνομικό τμήμα στο Νότιο Πήλιο, έγινε το περασμένο Σάββατο (6/4).

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr ο 15χρονος μαθητής, που συμμετείχε σε τριήμερη σχολική εκδρομή των τάξεων Β’ και Γ’ Γυμνασίου σχολείου του Ν. Πηλίου στα Ιωάννινα, είχε επιστρέψει στο δωμάτιό του και κοιμόταν όταν ξύπνησε από έντονη πίεση που αισθάνθηκε στον πρωκτό του.

Τότε είδε δίπλα του, πάνω στο κρεβάτι, έναν 15χρονο και μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας τάξης που παρακολουθούσαν και γελούσαν.

Για τη σοκαριστική υπόθεση, ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας Ανηλίκων καθώς και οι γονείς των ανήλικων φερόμενων δραστών, οι οποίοι και μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο 15χρονος μαθητής που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση ενώ έχουν κληθεί να καταθέσουν οι γονείς των τριών ανηλίκων που συνελήφθησαν καθώς και η διευθύντρια του Γυμνασίου.

Προανάκριση διενεργείται από το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας.

Ακόμη 4 συλλήψεις σε Πάτρα και Πύργο για ενδοοικογενειακή βία: Στον εισαγγελέα μετά από καταγγελίες και αλληλομηνύσεις

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: