Ο Χρήστος Χαρπαντίδης αναλαμβάνει Ανώτατος Αντιπρόεδρος Εξωτερικών Υποθέσεων της Philip Morris International

O κ. Χρήστος Χαρπαντίδης. ΠΗΓΗ: Philip Morris International




Ο Χρήστος Χαρπαντίδης αναλαμβάνει από 1η Μαΐου 2024 Ανώτατος Αντιπροέδρος για τις Εξωτερικές Υποθέσεις

στις 180 χώρες της Philip Morris International.

Η τοποθέτησή του έγινε γνωστή στο ευρύ επενδυτικό κοινό με επίσημη ανακοίνωση της μητρικής εταιρείας.

Από την ένταξή του στην PMI το 2003, ο κ. Χαρπαντίδης κατείχε πολλές θέσεις ευθύνης, συμπεριλαμβανομένου του καθορισμού της στρατηγικής για τα προϊόντα χωρίς καπνό στη Λοζάνη της Ελβετίας, καθώς και εκείνες του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Παπαστράτος στην Ελλάδα.

Πιο πρόσφατα, διετέλεσε Αντιπρόεδρος Περιοχής στον χώρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του στην PMI, συνέβαλε σημαντικά στην ανάπτυξη της καταναλωτικής βάσης της εταιρείας χωρίς καπνό, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο της επωνυμίας της.

Χτίζοντας πάνω στην ευρεία εμπειρία διεθνών σχέσεων που διαθέτει, ο νέος διευρυμένος τομέας ευθύνης του Χρήστου Χαρπαντίδη περιλαμβάνει την Χάραξη Ρυθμιστικών & Φορολογικών Πολιτικών, τον Επενδυτικό Σχεδιασμό, την καταπολέμηση του Λαθρεμπορίου, την συνεργασία με Ερευνητικούς Φορείς και την εκπροσώπηση στις συνομιλίες με διεθνείς οργανισμούς και θεσμικά κέντρα αποφάσεων.

Η έδρα του κ. Χαρπαντίδη θα είναι η Λωζάνη και οι Βρυξέλλες, ενώ ως Ανώτατος Αντιπρόεδρος Εξωτερικών Υποθέσεων θα υπάγεται πλέον απευθείας στον CEO της εταιρείας.

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: