«Τελειωμένη» θεωρούν τη μεταγραφή Μπαπέ στη Ρεάλ οι Ισπανοί: Ετοιμάζουν αυτοκρατορική υποδοχή στο ανακαινισμένο Μπερναμπέου

Paris Saint Germain’s Kylian Mbappe in action during the French Ligue 1 soccer match between FC Nantes and Paris Saint Germain in Nantes, Western France, 17 February 2024. EPA/Franco Arland




Ο Κιλιάν Μπαπέ και η Ρεαλ Μαδρίτης συμφώνησαν και υπέγραψαν πριν από δύο εβδομάδες συμφωνία με την οποία από την 1η Ιουλίου ο Γάλλος επιθετικός θα είναι ο νέος παίκτης της Ρεάλ, αποκάλυψε σήμερα η ισπανική εφημερίδα «MARCA»,

Η εφημερίδα αναφέρει ότι «τις τελευταίες ημέρες, ένας από τους πιο ισχυρούς ευρωπαϊκούς συλλόγους διερεύνησε την πιθανότητα να υποβάλει πρόταση στον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά το περιβάλλον του παίκτη τούς απήντησε ότι ο Κιλιάν έχει ήδη δεσμευτεί  με τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο λόγος ήταν ότι είχε ήδη υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον δεσμεύσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για πέντε σεζόν. Θα κερδίζει μεταξύ 15 και 20 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν, εκτός από μπόνους και μπόνους υπογραφής, όπως αναφέρει η Marca, ανεβάζοντας τις συνολικές του ετήσιες αποδοχές  στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Για να έχει κλείσει η συμφωνία μετά από τα δεκάδες πισωγυρίσματα του παρελθόντος, σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρελθόν, η καλή σχέση μεταξύ του Φλορεντίνο Πέρεθ και του παίκτη.

Μια σχέση που έχει τις… ρίζες της στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαν οι δύο πλευρές κατά τη διάρκεια εκείνου του «τραυματικού» Σαββατοκύριακου της 21ης και 22ης Μαΐου 2022, όταν ο ποδοσφαιριστής τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Ρεάλ για να τον ενημερώσει ότι δεν πρόκειται να υπογράψει την προφορική συμφωνία που είχε αρχικά συνάψει με τη λευκή ομάδα, καθώς είχε αποφασίσει να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Έχοντας ξεπεράσει τον αρχικό θυμό και την απογοήτευση από εκείνη την ημέρα, ο ηγέτης της Ρεάλ άρχισε να σχεδιάζει, μαζί με το δεξί του χέρι, τον Χοσέ Άνχελ Σάντσες, μια στρατηγική που θα τελείωνε με… λάφυρο τον Κιλιάν Μπαπέ. Ετσι ώστε ο Γάλλος να αποτελέσει μέρος μιας θεαματικής ομάδας αποτελούμενη από την αφρόκρεμα των νέων ποδοσφαιριστών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το αποκορύφωμα αυτού του σχεδίου, σημειώνει η Μarca, είναι μια μεγαλειώδης τελετή παρουσίασης στο ολοκαίνουριο Μπερναμπέου που θα ισοδυναμεί και με ανεπίσημη τελετή εγκαινίων για το ανακαινισμένο στάδιο.

Η τελετή η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία πέριξ της 1η Ιουλίου Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας, ήδη γίνονται εργασίες για τον σχεδιασμό αυτής της εκδήλωσης.

Με πληροφορίες από Marca

«Ξέσπασε» ο ΟΦΗ: Εντυπωσιακή νίκη 4-0 επί του Πανσερραϊκού στο ντεμπούτο του Δέλλα [highlights]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: