Παραλύει η χώρα με την πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 28 Φεβρουαρίου: Στο έδαφος όλες οι αεροπορικές πτήσεις – Χωρίς ταξί η Αθήνα 27 και 28/2

File Photo: Χειρόφρενο τραβούν οι οδηγοί ταξί στην Αττική ΑΠΕ-ΜΠΕ,Παντελής Σαίτας




Η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε 24ωρη απεργία την Τετάρτη στις 28 Φεβρουαρίου, και πριν από λίγο ανακοίνωσαν ότι συμμετέχουν και οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα κανένα αεροπλάνο δεν θα προσγειώνεται στα αεροδρόμια της χώρας την Τετάρτη και κατά την διάρκεια της απεργίας θα εξυπηρετηθούν μόνον οι πτήσεις που προβλέπονται από το ισχύον νομικό πλαίσιο, δηλαδή μόνο αεροδιακομίδες.

Εφόσον πραγματοποιηθεί η εξαγγελθείσα απεργία οι αεροπορικές εταιρίες θα προβούν σε ακυρώσεις του συνόλου των προγραμματισμένων πτήσεων του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου.

Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 π.μ..

Στην προκηρυχθείσα απεργία  συμμετέχουν και οι Τράπεζες όπως ανακοίνωσε η ΟΤΟΕ Τράπεζες: Συμμετέχει στην απεργία και η ΟΤΟΕ καθώς και οι  εκπαιδευτικοί με ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

Χωρίς ταξί για δύο ημέρες η Αθήνα

Χωρίς ταξί θα μείνει για δύο ημέρες η Αθήνα και συγκεκριμένα στις 27 και 28 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ).

Επίσης, προγραμματίζεται συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Μεταφορών.

Αδιάβατο το κέντρο της Αθήνας: Πού θα υπάρχουν εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας λόγω των διαδηλώσεων

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: