Αρκούδα επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή της: Χρειάστηκαν έξι για να τον σώσουν από τα δόντια της Ursus thibetanus [δείτε video]

Η στιγμή που η αρκούδα επιτίθεται σε θηριοδαμαστή σε τσίρκο στην Κίνα. Photo screen shot via youtube, New York Post




Στιγμές τρόμου έζησαν οι θεατές τσίρκου στην Κίνα όταν είδαν μια αρκούδα, που ανήκει στο είδος Ursus thibetanus, να επιτίθεται ξαφνικά στον θηριοδαμαστή της.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε σε κινεζικές πλατφόρμες social media φαίνεται η αρκούδα με το όνομα Xiong Xiong να ορμάει στον θηριοδαμαστή, να τον πετάει στο πάτωμα και να τον δαγκώνει.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης χρειάστηκαν συνολικά έξι άτομα για να γλιτώσουν τον θηριοδαμαστή από την επίθεση της αρκούδας πριν να την οδηγήσουν πίσω στο κλουβί της.

Σχολιαστές, πάντως, εξέφρασαν την αγωνία τους για τις συνθήκες διαβίωσης της αρκούδας γράφοντας, μεταξύ άλλων:

«Είναι τόσο μπερδεμένη. Δεν μπορώ να φανταστώ την κακοποίηση που έχει υποστεί», «βάλτε τέλος τώρα στις παραστάσεις με ζώα, είναι τόσο λυπηρό να τις βλέπει κανείς», «δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοιες παραστάσεις».

Η αρκούδα που επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή ανήκει στο είδος Ursus thibetanus και ζει στην Ασία φτάνοντας σε βάρος πάνω από τα 120 κιλά.

Τα εκπληκτικά εργαλεία των Νεάντερταλ: Με υψηλό επίπεδο γνώσης και τεχνικής τα έφτιαχναν με χρήση super κόλλας από ώχρα και φυσική άσφαλτο [videos, photo]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: