Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης δείπνησαν σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια του Λονδίνου: Αρχαιοελληνικά αγάλματα και σερβιτόροι με χλαμύδες

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του Alpha




Ολιγοήμερες διακοπές στο εξωτερικό απολαμβάνουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίοι ταξίδεψαν στο Λονδίνο λίγες ώρες μετά την αλλαγή του χρόνου.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δείπνησαν σε ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια του Λονδίνου.

Το ζευγάρι δείπνησε στο γνωστό εστιατόριο που βρίσκεται κοντά στα  Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με στοιχεία από Ελλάδα και Ρώμη, καθώς μέσα στον χώρο υπάρχουν αγάλματα και οι σερβιτόροι είναι ντυμένοι με χλαμύδες.




Ο chef του εστιατορίου είναι ο Έλληνας, Αθηναγόρας Κωστάκος.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ του Γιάννη Μαλλιαρού, το ζευγάρι απόλαυσε το φαγητό του και στη συνέχεια πήγε για ποτό,  Μενού περιλάμβανε Ταρτάρ, ψάρια, σαλάτα, βοδινό κρέας και πλήρωσαν συνολικά για το γεύμα τους 580 λίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της πρωινής εκπομπής, η Δέσποινα Βανδή δεν έμεινε ικανοποιημένη από τα ψάρια, απολαμβάνοντας το υπόλοιπο μενού μαζί με τον σύντροφό της.

O Γιάννης Γιοκαρίνης ζητά συγγνώμη και ομολογεί : «Έχω κενά μνήμης στη ζωή μου εξαιτίας του αλκοολισμού»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: