Τρομερή έκρηξη σε σπίτι στη Βιρτζίνια την ώρα που το περικύκλωναν αστυνομικές δυνάμεις: Κόπηκε το ρεύμα, «σείστηκε» όλη η γειτονιά – Δείτε βίντεο

Η στιγμή της έκρηξης σε σπίτι στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια. Photo screenshot via X (@BNONews)




Μια τεράστια έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 20.00 (τοπική ώρα) σε σπίτι στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, την ώρα που αστυνομικοί περικύκλωναν το κτίριο προκειμένου να εκτελέσουν ένταλμα έρευνας.

Σύμφωνα με το NBC News, οι τοπικές Αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν το σπίτι μετά από καταγγελίες που είχαν κάνει κάτοικοι της περιοχής νωρίτερα το απόγευμα σχετικά με πυροβολισμούς που είχαν ακούσει από το εσωτερικό του.

Εκτιμώντας ότι είχε γίνει χρήση πιστολιού φωτοβολίδων, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο για να ψάξουν το σπίτι, ωστόσο όταν επιχείρησαν να εισέλθουν σε αυτή ο ύποπτος άρχισε να ρίχνει με το όπλο του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μεγάλη έκρηξη.

 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το μόνο άτομο στο εσωτερικό του πιστεύεται ότι ήταν ο ύποπτος, και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν τραυματίστηκε ή συνελήφθη.

Η έκρηξη προκάλεσε και διακοπή της ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Κάτοικοι της γύρω περιοχής δήλωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η έκρηξη «ταρακούνησε» όλη τη γειτονιά και ένιωσαν τα σπίτια τους να τρέμουν.

Πηγή: ertnews

Βρέθηκαν πέντε σοροί μελών πληρώματος του αμερικανικού αεροσκάφους Osprey που συνετρίβη στην Ιαπωνία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: