Τράβηξε 37 και… έκαψε το Ορλάντο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέα μεγάλη εμφάνιση, έφαγε δύο τάπες και απάντησε με τρομερό κάρφωμα [videos]

FILE PHOTO: O Γιάννης Αντετοκούνμπο στον αγώνα των Μπακς με τους Μπλέιζερς. Photo screenshot via cosmote tv




Οι Μπακς είχαν μπροστά τους μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, τους Μάτζικ. Τα «ελάφια» δυσκολεύτηκαν, αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα με 118-114, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε την ομάδα του με double double.

Για άλλη μια φορά ο Greek Freak έδειξε την κλάση του και τελείωσε την αναμέτρηση με 37 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 μπλοκ σε 37 λεπτά συμμετοχής. Είχε 11/22 δίποντα, αλλά και 15/19 βολές, με το Ορλάντο να μην μπορεί να βρει τρόπο για να περιορίσει τον σταρ των ελαφιών που το πήρε πάλι πάνω του.




Με αυτόν τον τρόπο οι Μπακς κατάφερα να ανέβουν στο 21-7 και είναι δεύτεροι στη Δύση πίσω από τους Σέλτικς, ενω οι Μάτζικ είναι στο 16-11, πάντα στις υψηλές θέσεις της περιφέρειας.


Το Μιλγουόκι έχει μετατρέψει την έδρα του σε… κάστρο πλέον και πολύ δύσκολο μπορεί να έρθει κάποιος και να φύγει με το διπλό. Οι Μπακς με αυτήν τη νίκη, εφτασαν τις 15 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες.

Επιπλέον παρέμειναν αήττητοι για 6ο σερί παιχνίδι, κάτι που δείχνει και την ψυχολογία τους. Στο ξεκίνημα είχαν κάποιες μεταπτώσεις, όντας μια ομάδα που καλωσόρισε έναν νέο μεγάλο παίκτη, τον Λίλαρντ, ωστόσο τώρα τελευταία δείχνει να δένει το γλυκό.




Ο Γιάννης έφαγε δύο τάπες και απάντησε με τρομερό κάρφωμα κάνοντας μια γκριμάτσα στο τέλος που τα είπε όλα!




Εκτός του Γιάννη, για τους Μπακς ο Λίλαρντ είχε 24 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ από 14 πόντους είχαν οι Λόπεζ και Μίντλετον. Από την άλλη πλευρά ο Φραντζ Βάγκνερ είχε 29 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Μπανκέρο είχε 23 με 7 ριμπάουντ και ο Μόριτζ Βάγκνερ 21 πόντους με 8 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 28-31, 59-56, 91-82, 118-114

Πηγή: gazzetta

Βραβεία ΠΣΑΤ: «Back to back» κορυφαίοι ο Τεντόγλου και η Ντρισμπιώτη, 3η σερί φορά η εθνική πόλο, ο Βλάχος καλύτερος προπονητής

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: