Ο «σωστός» πόλεμος του απαράδεκτου Πούτιν: Δεν συγκρίνεται λέει, η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, με την κατάσταση στη Γάζα…

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την ετήσια συνέντευξή του προς τους δημοσιογράφους. EPA/ALEXANDER KAZAKOV / SPUTNIK / KREMLIN POOL




Αδιαμφισβήτητα ειδικός… στις καταστροφές, ο Ρωσος πρόεδρος  χαρακτήρισε σήμερα «καταστροφική» την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας, που δέχεται σφυροκόπημα από τον ισραηλινό στρατό στο πλαίσιο της επίθεσής του κατά της Χαμάς, εκτιμώντας ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με την κατάσταση στην Ουκρανία….όπου οι ορδές του έχουν εισβάλει και καταστρέφουν μια ανεξάρτητη χώρα.

«Αυτό που συμβαίνει είναι καταστροφή», δήλωσε, κατά την ετήσια συνέντευξη Τύπου του που μεταδίδεται τηλεοπτικά, ο Πούτιν, του οποίου η χώρα εξαπέλυσε τον Φεβρουάριο του 2022 επίθεση κατά της Ουκρανίας.

«Κοιτάξτε την ειδική στρατιωτική επιχείρηση (στην Ουκρανία) και κοιτάξτε τι συμβαίνει στη Γάζα και δείτε τη διαφορά. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο στην Ουκρανία», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Η Ρωσία βομβαρδίζει μαζικά και αδυσώπητα τις ουκρανικές πόλεις, προκαλώντας θανάτους και τραυματισμούς, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές.

Σύμφωνα με την Ουκρανία, η Ρωσία εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της νύχτας νέα μαζική επίθεση με drones κατά της νότιας Ουκρανίας, αφού είχε πλήξει το Κίεβο με τη βοήθεια πυραύλων μία ημέρα νωρίτερα.

Mε πληροφορίες από AFP μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Μόσχα, Russian Federation

Γκρεμίζουν με καθυστέρηση δεκαετιών το μνημείο της Κόκκινου Στρατού στη Σόφια: Σύμβολο της σοβιετικής εισβολής στη Βουλγαρία [photos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: