Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκλεισε τα 50 και μοίρασε δώρα – Εφτιαξε βίντεο για τον γιό του: «Αν δεν προλάβω να του πω κάποια πράγματα» [videos]

Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου γιορτάζει τα γενέθλιά του. Photo screenshot via Alpha TV




Τα 50 έκλεισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το βράδυ της Κυριακής γιόρτασε με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Αθήνας μοιράζοντας πολλά δώρα στους καλεσμένους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και ο αδερφός του, Σάκης, που είπε στο «Happy Day» του Alpha:

«Ο αδερφός μου πιστεύω ότι είναι το χάπι της ευτυχίας. Να συνεχίσει μέχρι τα βαθιά γεράματα να δίνει χαρά και στους δικούς του, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους. Χωρίς αυτόν δεν θα είχα καταφέρει τίποτα απ’ όσα έχω καταφέρει. Στάθηκε δίπλα μου μέχρι και την τελευταία στιγμή σε δύσκολες καταστάσεις και του χρωστάω τα πάντα».




Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η σύντροφος του παρουσιαστή, Νάνσυ Αντωνίου, πήρε το μικρόφωνο και είπε για τον Γρήγορη Αρναούτογλου: «Δεν είναι απλά ο Γρηγόρης, είναι ο άνθρωπός μου και θέλω να είναι καλά, ευτυχισμένος, γερός, δυνατός, με καθαρή σκέψη και καθαρή καρδιά όπως εκείνος έχει».




Ο ίδιος ο παρουσιαστής, είπε στην κάμερα: «Ωραία, κάνω τον σταυρό μου και ευχαριστώ πολύ τον Θεό που με άφησε να σβήσω τα κεράκια. Δεν με άγχωσε ποτέ η ιστορία των πολλών ετών, με άγχωσε η ιστορία του να μπορέσεις να ζεις ωραία».




Ακόμη, μιλώντας στον Allpha, παραδέχτηκε ότι έχει φτιάξει ένα βίντεο για τον γιο του, εξηγώντας:

«Ο γιος μου είναι 10 χρονών, εγώ 50, μας χωρίζουν 40 χρόνια. Αν δεν προλάβω να του πω κάποια πράγματα που θέλω να του πω στα 18-20, τουλάχιστον να του τα πω με έναν τρόπο, έστω να με καταλάβει. Αν τα καταφέρω σίγουρα αυτή η κασέτα δε θα παιχτεί ποτέ, θα με έχει live να του τα λέω», αποκάλυψε.

H Eφη Σαρρή για τον Στέφανο Κασσελάκη: Είναι ο έρωτας, θα κατέβαινα στις εκλογές μαζί του κι ας καθάριζα το γραφείο του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: