Αδίστακτους γκάνγκστερ αλβανικής καταγωγής «βλέπει» η αστυνομία πίσω από τους εν ψυχρώ πυροβολισμούς κατά των Κρητικών στο Γκάζι [video]

Στιγμιότυπο από το βίντεο που κατέγραψε τους εν ψυχρό πυροβολισμούς των δύο αγνώστων στο Γκάζι screenshot by glomex




Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση των πυροβολισμών που έπεσαν το πρωί του Σαββάτου στο Γκάζι, με αποτέλεσμα τρεις Κρητικοί να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Η κατάσταση του ενός θεωρείται κρίσιμη, ενώ οι άλλοι δύο τραυματίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες της επίθεσης, οι οποίοι φέρονται να έχουν εμπλακεί σε δολοφονίες, εκβιασμούς, καθώς και σε διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη, η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί ότι οι δύο άνδρες είναι μέλη μιας άκρως επικίνδυνης συμμορίας από την Αλβανία, ενώ τους συνδέει και με δολοφονία που είχε γίνει πριν από λίγους μήνες στη Νέα Ιωνία.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο να πυροβολεί τους Κρητικούς θεωρείται από τις αρχές ότι πάρει μέρος στη δολοφονία 40χρονου άνδρα τον περασμένο Μάρτιο σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία και στη συνέχεια, αφού είχε διαφύγει της σύλληψης, είχε βρει καταφύγιο στην Αλβανία.




 

Όμως, όπως φαίνεται πλέον επέστρεψε στην Ελλάδα και σκορπά τον πανικό, όπως έγινε στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Τέσσερα βίντεο τραβηγμένα από διαφορετικά σημεία που έχουν συλλέξει οι άντρες της ασφάλειας από το Γκάζι γίνονται «φύλλο και φτερό» από τους ερευνητές των εγκληματολογικών και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι θέμα χρόνου να «μαρτυρήσουν» τους δύο δράστες της υπόθεσης.

Χθες, όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΙ «ταυτοποιήθηκε» και το τζιπ ανθρακί χρώματος που οδηγούσαν οι δύο δράστες. Όπως προέκυψε είναι νοικιασμένο με leasing.

«Δεν τους γνωρίζαμε ούτε είχαμε καμία διαφορά μαζί τους» φέρεται να κατέθεσε χθες στους αστυνομικούς ο ένας των τραυματιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο τραυματίας κατέθεσε ακόμη πως η παρέα του δεν έκανε κάποια κίνηση που να «προκαλέσει» τον θυμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου απλά αντέδρασαν όταν ο οδηγός του τζιπ περνώντας από την οδό Ιάκχου πάτησε σε λακκούβα με νερό και τους έβρεξε.

Οι Αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν αν της συνάντησής τους και των πυροβολισμών στον δρόμο της Ιάκχου είχε προηγηθεί κάποια προστιβή στο κλαμπ όπου διασκέδαζαν νωρίτερα οι Κρητικοί.

Με πληροφορίες από Mega, ΣΚΑΙ

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση αδίστακτου πιστολέρο σε κέντρο στο Γκάζι: Η στιγμή των πυροβολισμών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: