«Στην ώρα του» θέλει το Συνέδριο ο Στέφανος Κασσελάκης: «Οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τις 3.000». υποστηριζει…

File Photo Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR




«Το Συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του», ήταν το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη στη σημερινή Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν κομματικές πηγές.

Παράλληλα, στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εισηγήθηκε να προχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων, όπως και η συγκρότηση των ομάδων εργασίας, καθώς και ο σχεδιασμός της διπλής καμπάνιας για τη στέγαση και την ακρίβεια.

Κατά τις ίδιες πηγές ο αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος ενημέρωσε ότι «οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη. Από την ροή των παραιτήσεων κρίνουμε ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, ενώ στις Νομαρχιακές Επιτροπές φαίνεται ότι στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν υπάρχουν (κατά μέσο όρο) πάνω από 5 αποχωρήσεις. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ήταν εξ αρχής αναμενόμενες».

Συμπλήρωναν επίσης ότι «πρώτος μεταξύ ίσων», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άνοιξε τις εργασίες της ΠΓ χαρακτηρίζοντας την σημερινή συνεδρίαση περισσότερο ως ανοιχτή συζήτηση ενός άτυπου πολιτικού κέντρου, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη για τις χρεώσεις τους.

Οι ίδιες πάντα πηγές, μεταφέροντας το κλίμα από τη συνεδρίαση ανέφεραν πως αυτό χαρακτηρίστηκε από «συντροφικότητα, αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα».

Κάλεσμα μέσω twitter για «να γνωριστούμε ουσιαστικά»

Λίγο νωρίτερα, μέσω Twitter, ο κ. Κασσελάκης είχε καλέσει τα μέλη του κόμματος να πάρουν μέρος σε έρευνα του iSYRIZA για «να γνωριστούμε ουσιαστικά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας».

«Με δουλειά, αθόρυβα αλλά συστηματικά, φτιάχνουμε τον νέο ΣΥΡΙΖΑ των μελών. Η γνώμη σου μετράει. Πάρε μέρος στη μεγάλη έρευνα του iSYRIZA, να γνωριστούμε ουσιαστικά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Θα χρειαστούν λιγότερο από πέντε λεπτά», αναφέρει στην ανάρτηση του στο «X» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, παραθέτοντας τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο για την έρευνα, στην οποία μπορεί να συμμετάσχει όποιος είναι μέλος.

Πρόκειται για ερωτηματολόγιο εννέα βημάτων (με δυνατότητα πολλαπλών απαντήσεων), μεταξύ άλλων αναφορικά με τα ζητήματα που απασχολούν περισσότερο την καθημερινότητα των μελών, τις δράσεις και τις προτεραιότητες του κόμματος, καθώς και τους τρόπους και τον βαθμό συμμετοχής τους στις δράσεις του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Τwitter

 

Η Ελλάδα ο σημαντικότερος σύμμαχος των ΗΠΑ στην περιοχή, «είναι η μόνη που έχει τη δυνατότητα και το ήθος» διαμηνύει ο Γιώργος Τσούνης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: