Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης στο Μάλεμε: Διθέσιο ανεμόπτερο έπεσε στη θάλασσα

FILE PHOTO: Σκάφος του Λιμενικού σε περιπολία. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




.Ανεμόπτερο κατέπεσε μικρή απόσταση από την παραλία του Μάλεμε στον δήμο Πλατανιά.

Πρόκειται για μικρό ανεμόπτερο ενδεχομένως διθέσιο, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του ΑΠΕ ΜΠΕ για το οποίο σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση ναυαγοσωστών και του λιμενικού για τον εντοπισμό του πιλότου και ενδεχομένως δεύτερου ατόμου που επέβαινε.

Στο σημείο βρίσκονται το ΕΚΑΒ, λιμενικό και αστυνομία, ενώ ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε βρίσκεται στο σημείο των επιχειρήσεων. Στο σημείο των ερευνών πνέουν δύο μποφόρ άνεμος, υπάρχει συντονισμός από το Ενιαίο Κέντρο Διάσωσης και Ερευνών του Λιμενικού, ενώ στο σημείο επιτηρούν για άνθρωπο στη θάλασσα δύο αλιευτικά και δύο κρουαζιερόπλοια που συνεργάζονται με την έρευνα.




Στο σημείο πετάει και ελικόπτερο του Λιμενικού, ενώ πλωτό σκάφος βρίσκεται στο σημείο όπου έχει εντοπιστεί το ανεμόπτερο. Αιτία πτώσης δεν έχει αναφερθεί με τις έρευνες διάσωσης να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τους αρμόδιους.

ΑΠΕ – ΜΠΕ, Μ. Λαμπαθάκης
Ρέθυμνο, Ελλάδα

 

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη: Αναμένεται αντιπαραβολή του ορφανού DNA με αυτό του συλληφθέντος οπαδού της ΑΕΚ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: