Παραπέμπεται στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ η Έλενα Ακρίτα γιατί ψήφισε υποψήφιο της ΝΔ στη Φιλοθέη: Συντροφικών μαχαιρωμάτων συνέχεια…

FILE PHOTO: Η Έλενα Ακρίτα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπει η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ τη βουλευτή Επικρατείας, Έλενα Ακρίτα.

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση η Νομαρχιακή Επιτροπή, ζητάει από τον ΣΥΡΙΖΑ την απόσυρση των παραπομπών για διαγραφή των τεσσάρων στελεχών του κόμματος [Φίλη, Σκουρλέτη, Τζουμάκα, Βίτσα] κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο στην απάντησή της η κ. Ακρίτα, υπονοώντας πως η τάση “Ομπρέλα” ΄του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πίσω από την παραπομπή της.

«H Νομαρχιακή Βόρειας Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ (δηλαδή οι Ομπρέλες της γειτονιάς μου) με παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας επειδή ψήφισα – και το δήλωσα ευθαρσώς – τον προηγούμενο δήμαρχο που πρόσκειται στη ΝΔ» έγραψε στο Facebook η Έλενα Ακρίτα.

«Να με παραπέμψουν, λοιπόν. Και να ξέρουν ότι θα πω ακριβώς τα ίδια που γράφω εδώ. Δεν απολογούμαι για κάτι που θεωρώ ηθικά σωστό όπως είναι η ακλόνητη πίστη μου στον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών» υπογράμμισε στην απάντησή της η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πιστεύω και τιμώ τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών. Ψηφίζω τον καλύτερο για την γειτονιά μου κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει» είχε τονίσει σε ανάρτησή της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα.

 

Ο Γιώργος Σταθάκης λέει «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν υπάρχει πιά: «Η Αριστερά δεν χωρά σε ένα κόμμα Κασσελάκη – Παππά – Πολάκη»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: