Συνάντηση Κασσελάκη – Αννίτας Δημητρίου: Την ανάγκη συνεργασίας και συμπαγούς μετώπου επεσήμανε η Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης (Α) συναντάται με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Κύπρου, Αννίτα Δημητρίου (Δ), στη Λευκωσία, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, πραγματοποιεί επίσκεψη στη Λευκωσία έως τις 5 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της οποίας συναντάται με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία/k vavaroutas




Με τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Η κ. Δημητρίου υποδέχθηκε στο γραφείο της τον κ. Κασελάκη, ο οποίος πραγματοποιεί από σήμερα επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

Η Πρόεδρος της Βουλής, υποδεχόμενη τον κ. Κασσελάκη εξέφρασε την επιθυμία να υπάρξει συνεργασία, επισημαίνοντας ότι «αυτός ακριβώς είναι και ο σκοπός του συμπαγούς μετώπου, προς αντιμετώπιση μικρών και μεγάλων προκλήσεων».

Ακολούθως, ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στον κ. Κασσελάκη, λέγοντας ότι θα βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή του. «Θα χαρώ πολύ να έχουμε μία συζήτηση για όλα αυτά που καλούμαστε να διαχειριστούμε, γιατί δεν είναι και λίγα», κατέληξε.

«Κι εμείς εδώ είμαστε για να μπορέσουμε να προσφέρουμε τη στήριξή μας στους κοινούς μας στόχους», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Κασσελάκης.

Mε πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Κασσελάκης από την Κύπρο: Αρνητικές για τον ελληνοτουρκικό διάλογο οι ενέργειες της Αγκυρας για αναγνώριση του ψευδοκράτους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: