Μπλόκο από την πλατφόρμα «Χ» σε εκατοντάδες λογαριασμούς που συνδέονται με τη Χαμάς: Ανάμεσα σε αυτούς που το ζήτησαν είναι και η Ευρωπαϊκή Ενωση

epa10914046 People hold linked flags of Israel and a Iranian flag with the face of Reza Pahlavi, the oldest son of Mohammad Reza Pahlavi, the late last Shah of Iran, as people attend a commemoration ceremony for the victims in Israel held by the Jewish Community in Vienna, Austria, 11 October 2023. EPA, CHRISTIAN BRUNA




Η διευθύνουσα σύμβουλος του μέσου κοινωνικής δικτύωσης X, Λίντα Γιακαρίνο, δήλωσε σήμερα ότι το μέσο απομάκρυνε εκατοντάδες “λογαριασμούς που συνδέονται με την Χαμάς” και έλαβε μέτρα για να απομακρύνει ή να χαρακτηρίσει δεκάδες χιλιάδες αναρτήσεις μετά την επίθεση στο Ισραήλ.

“Συνεχίζουμε να απαντάμε άμεσα στα αιτήματα των αρχών επιβολής του νόμου από ολόκληρο τον κόσμο, περιλαμβανομένων των χωρών μελών της ΕΕ”, έγραψε η ίδια σε χθεσινή επιστολή της προς τον Ευρωπαίο Επίτροπο Εσωτερικής Αγοράς Τιερί Μπρετόν, που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα Χ.

Mε πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Μαινόμενος ταύρος ο Ταγίπ Ερντογάν: Γνωρίζει πως θα μείνει εκτός των εξελίξεων, την επόμενη ημέρα του νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή, και δεν μπορεί να το …ανεχθεί!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: