Βόλος: Μια ολόκληρη πόλη θαμμένη στις λάσπες* Βίντεο από drone

Στιγμιότυπο από βίντεο της ομάδας UP Stories




Μια ολόκληρη πόλη κάτω από τα νερά και τις λάσπες αποτυπώνει βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα Up Stories, αναδεικνύοντας όλο το μέγεθος της πρωτοφανούς καταστροφής.

Oι λήψεις έχουν γίνει με drone και είναι κυριολεκτικά αποκαρδιωτικές.

Τελευταία εξέλιξη στο δράμα του Βόλου είναι η κυριολεκτικά απίστευτη λύση που πρόκειται να δοθεί στο τεράστιο πρόβλημα της έλλειψης νερού σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα ώστε να δοθεί νερό στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο.

Ετσι, αποφασίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου να υδροδοτηθεί το μεγάλο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας, με νερό από τις πισίνες όλων των κολυμβητηρίων του Βόλου και της Νέας Ιωνίας.

Αυτό θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της αιμοκάθαρσης και των χημειοθεραπειών που εκτελούνται στα ειδικά Τμήματα του Νοσοκομείου.

Για τη συγκεκριμένη λύση εκτός από την Πυροσβεστική, το πράσινο φως δόθηκε και από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ που διαχειρίζεται τα κολυμβητήρια του Βόλου.

 

Ατέλειωτες ουρές στον Βόλο για μια εξάδα νερά: Με ωράρια από γεωτρήσεις η υδροδότηση * Νερό από τα κολυμβητήρια για τις ανάγκες του Νοσοκομείου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: