Τα έκανε χειρότερα ο Στέφανος Κασσελάκης με τη διόρθωση του για την μαρτυρική Κύπρο: Απέδωσε το ατόπημα (για το «κρατίδιο») στο γεγονός ότι μαθαίνει… ελληνικά! [video]

FILE PHOTO Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομιλεί με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, σε καφετέρια στο Αιγάλεω. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Δε θα με δείτε ποτέ να κρύβομαι. Υπάρχουν φορές που ψάχνω να βρω μια λέξη στα ελληνικά. Χθες, μέσα στην κούραση και αϋπνία της περιοδείας, αυτό έπαθα.

Έτσι απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης (ΕΔΩ) για να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις από τη βλακώδη του δήλωση για το “κρατίδιο” (των Τούρκων, όπως χαρακτήρισε την κατεχέμενη Κύπρο από τις ορδές του Αττίλα.

Πρόσθεσε τα εξής:

Ας μην ανησυχεί κανείς.

Μαθαίνω τις λέξεις πολύ γρήγορα. Είναι θέμα δύο μηνών εξάσκησης.

Το πρόβλημα είναι ότι ο κύριος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι πρωθυπουργός 4,5 χρόνια, δε βρήκε μια λέξη να πει – ούτε καν την έψαξε- απέναντι στην προκλητικότητα του Ερντογάν για αναγνώριση του ψευδοκράτους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εωλες δικαιολογίες του…

Στον Κασσελάκη απάντησε η αντίπαλος του Έφη Αχτσιόγλου. Είπε:

Υπό τα συγκεκριμένα δεδομένα, ποια είναι η θέση του για τον ελληνοτουρκικό διάλογο και για την άμυνα της χώρας;

Εξακολουθεί να πιστεύει, όπως δήλωσε δημόσια, στη θέσπιση του επαγγελματικού στρατού; Διότι αυτό, ξέρετε, αλλάζει άρδην τα δεδομένα στην ασφάλεια της χώρας.

Αυτό σημαίνει ότι οι φτωχότεροι νέοι μας θα υπηρετούν επαγγελματικά, ενώ οι πιο πλούσιοι θα απαλλάσσονται.

Είναι δικαίωμά μας να γνωρίζουμε και να αποφασίσουμε έχοντας όλα τα δεδομένα στα χέρια μας. Από την πλευρά μου είμαι σαφής, χρειάζεται συγκροτημένο και συγκεκριμένο σχέδιο. Μόνο έτσι θα νικήσουμε, τόνισε η κ. Αχτσιόγλου (ΕΔΩ)

Διαβάστε: «Κρατίδιο» για τον κ. Κασσελάκη το κατοχικό καθεστώς του τουρκικού Αττίλα: Απαράδεκτη και επικίνδυνη ρηχότητα για ένα σοβαρό εθνικό θέμα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: