Η Έφη έβγαλε το «πατριωτικό» όπλο της: Επιχειρεί πολιτικό εξευτελισμό του Κασσελάκη, εκμεταλλεύεται την άνευ προηγουμένου βλακεία του για το ανιστόρητο «κρατίδιο»

Η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου κάνει δηλώσεις έξω από τα γραφεία του κόμματος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την προεδρία, την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, εκμεταλλευεται στο έπακρο την απαράδεκτη και ανιστόρητη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για την κατεχόμενη Κύπρο, που μη γνωρίζοντας ιστορία την χαρακτήρισε “κρατίδιο” (της Τουρκίας).

Μετά τα μεσάνυχτα έκανε την παρακάτω δήλωση:

Χτες έκανα μια δήλωση για τη συνάντηση Μητσοτακη-Ερντογαν και τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου για το Κυπριακό.

Σε αυτήν, κάλεσα και τον Στέφανο Κασσελακη να τοποθετηθεί πάνω στα κρίσιμα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το ίδιο απογευμα θα διατύπωνε την καινοφανή άποψη ότι η κατεχόμενη Κύπρος ειναι «κρατίδιο τους» ( δηλ. των Τούρκων).

Πρόκειται για ενα σοβαρότατο σφάλμα. Σφάλμα που αποκαλύπτει άγνοια για ενα από τα πιο κρίσιμα θέματα της εξωτερικής μας πολιτικής. Κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει.

Πέρα από τα συνθήματα, η πολιτική απαιτει σοβαρότητα, επάρκεια και γνώση. Και αυτό ισχύει στο πολλαπλάσιο για την εξωτερική μας πολιτική.

Φανταζομαι ο κύριος Κασελακης θα ανακαλέσει τη δήλωση του. Για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Για το καλό όλων μας.

«Κρατίδιο» για τον κ. Κασσελάκη το κατοχικό καθεστώς του τουρκικού Αττίλα: Απαράδεκτη και επικίνδυνη ρηχότητα για ένα σοβαρό εθνικό θέμα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: