«Ελληνικά Κόμικς – Εντός και Διεθνώς»: Εκδήλωση γνωριμίας με τα Ελληνικά Κόμικς την Κυριακή στο Πεδίο του Αρεως

FILE PHOTO Γυναίκα κοιτάζει βιβλία μπροστά από περίπτερο Εκθεσης Βιβλίου ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/Σωτηρης Μπαρμπαρουσης




Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ., η νεοσύστατη Ελληνική Ακαδημία Κόμικς διοργανώνει εκδήλωση-γνωριμία με τα ελληνικά κόμικς, με τίτλο: «Ελληνικά Κόμικς – Εντός και Διεθνώς», στο πλαίσιο του 51ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.).

Η εκδήλωση θα έχει σκοπό τη γνωριμία του βιβλιόφιλου κοινού με την ελληνική σκηνή κόμικς και την προβολή των Ελλήνων Καλλιτεχνών και θα αφορά οποιονδήποτε επισκέπτη του φεστιβάλ. Θα αποτελείται απο 2 πάνελ: στο πρώτο θα μιλήσουν επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στην εγχώρια παραγωγή και αγορά κόμικς και στο δεύτερο επαγγελματίες με εμπειρία στον διεθνή χώρο.

Ομιλητές πρώτου πάνελ: Αντώνης Βαβαγιάννης (δημιουργός κόμικς), Φιλήμονας Πατσάκης (υπεύθυνος εκδοτικού σχεδιασμού εκδόσεων Διόπτρα), Δημοσθένης Παπαμάρκος (συγγραφέας), Γιώργος Χαλκιάς (Βιβλιοπωλείο Πολιτεία).

Συντονίστρια: Βασιλεία Βαξεβάνη (Δημιουργός κόμικς).

Ομιλητές δεύτερου πάνελ: Μιχάλης Διαλυνάς (δημιουργός κόμικς), Κατερίνα Φράγκου (λογοτεχνική πράκτορας), Dani (δημιουργός κόμικς). Συντονιστής: Αλέκος Παπαδάτος (Δημιουργός κόμικς).

Με πληροφορίες από ertnews.gr
Ελλάδα Αθήνα 

Φεστιβάλ Βενετίας: Χρυσός Λέοντας για το «Poor Things» του Έλληνα Γιώργου Λάνθιμου, η Μπέλα Μπάξτερ γοήτευσε και την κριτική επιτροπή [trailer]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: