Το Κάιρο σταθερά δίπλα στην Κυπριακή Δημοκρατία: Αποδοκιμάζει τις άνανδρες επιθέσεις των Τούρκων εναντίον των μελών της Ειρηνευτικής Δύναμης

FILE PHOTO: Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Abdel Fattah El-Sisi. Φωτογραφία Ανδρέας Λουκαϊδης, ΓΤΠ, PIO




Η Αίγυπτος αποδοκίμασε κατηγορηματικά την επίθεση κατά μελών της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) στη νεκρή ζώνη, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή της θέση στο Κυπριακό, η οποία βασίζεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του Διεθνύς Οργανισμού.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ανέφερε πως:

«Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στη νεκρή ζώνη στην Κύπρο, η Αίγυπτος κατηγορηματικά αποδοκιμάζει την επίθεση κατά της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και επιβεβαιώνει τη σταθερή θέση της στο Κυπριακό, που είναι βασισμένη στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ».

Επεσήμανε ακόμη πως «η Αίγυπτος εκτιμά τις ιδιαίτερες και στρατηγικές σχέσεις της με την Κυπριακή Δημοκρατία».

Η κ. Αννίτα Δημητρίου στον …φανταστικό της κόσμο: Προφανώς δεν κατάλαβε τι έγινε στην Πύλα με τη νέα εισβολή του Αττίλα… «Αυτό το μομέντουμ δεν πρέπει να χαθεί»!!!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: