Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά για το δήμο της Αθήνας: Αν πει όχι, τότε φτου κι απ’ την αρχή

File Photo Ο Νίκος Παππάς από την εποχή που αγωνιζόταν στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Συνάντηση με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά θα έχει σήμερα Τετάρτη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τους δώσει την οριστική του απάντηση για ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στο δήμο της Αθήνας απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα είχε διατυπώσει δημόσιες ενστάσεις για το ενδεχόμενο, ωστόσο στην τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο γραμματέας του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης είχε μεταφέρει στην Πολιτική Γραμματεία ότι το ξανασκέφτεται.

Εάν ο Παππάς είναι θετικός, τότε θα συνεδριάσει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, πιθανότατα την Πέμπτη, ώστε να επισημοποιήσει το χρίσμα. Εάν ο μπασκετμπολίστας παρουσιαστεί αρνητικός, τότε προκύπτει ο γόρδιος δεσμός των πέντε υποψηφιοτήτων.

Πέντε στελέχη έχουν προταθεί έως τώρα για το συγκεκριμένο χρίσμα, με ισχυρότερα ονόματα αυτά των Κώστα Ζαχαριάδη (επιλογή της πλειοψηφίας στην Πολιτική Γραμματεία, έχει εκφραστεί ανοιχτά υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου) και Νίκου Φίλη (εκλεκτός του Ευκλείδη Τσακαλώτου και των «53+»).

Άλλα ονόματα που έχουν προταθεί, είναι οι:

  • Κώστας Τσουκαλάς (πρόταση του Διονύση Τεμπονέρα),
  • Όλγα Μπαλαούρα από την Ανοιχτή Πόλη,
  • Πέτρος Φιλίππου, πρώην αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής και πρώην δήμαρχος Σαρωνικού.

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Χρειάζεται «δουλειά μυρμηγκιού» για να ανακάμψει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: