«Πυρπολείστε» το δάσος του οπαδισμού στην Ελλάδα: Πρώτα όμως είναι κρίσιμο να παραιτηθεί ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός

Μαίνεται η πυρκαγιά στο Σχίνο Κορινθίας. Πηγή φωτογραφίας HELLAS JOURNAL




Είναι ένα παλιό κλισέ που όμως έχει ξεπεραστεί προ πολλού. Τον Αύγουστο έχει ειδήσεις και μάλιστα τραγικές.

Τα περιστατικά για την δολοφονική επίθεση Κροατών και Ελλήνων χουλιγκάνων δολοφόνων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ με αποτέλεσμα το θάνατο του 29χρονου Μιχάλη, είναι ήδη γνωστά.

Μερικές επισημάνσεις μόνον:

  • Είναι αδιανόητο για την Ελληνική Αστυνομία ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας αρμόδιος αξιωματικός της να σταματήσει τους ακροδεξιούς – ναζί δολοφόνους της Δυναμό Ζάγκρεμπ στα σύνορα ή έστω στη διαδρομή τους ως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Όταν μάλιστα αποδεικνύεται από παντού ότι τους είχε ειδοποιήσει ακόμη και ο σταθμάρχης της ΣΤΑΣΥ.
  • Είναι αδιανόητο το γεγονός ότι δεν έχει παρατηθεί ακόμη, μόνος του, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ως ανίκανος να ελέγξει και να διοργανώσει τις υπηρεσίες του σώματος που διοικεί.
  • Είναι αδιανόητο το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός όχι μόνον δεν έχει καταδικάσει ακόμη τα γεγονότα αλλά και δεν έχει ανακοινώσει την δια βίου απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο των δικών του ομοϊδεατών φίλων των οπαδών της Δυναμό που τους υποδέχθηκαν, τους φιλοξένησαν και τους καθοδήγησαν.
  • Είναι αδιανόητο ότι στην Ελλάδα του 2023 μετά από τόσα και τόσα περιστατικά κοιτάζουμε το δέντρο και όχι το δάσος.

Κάψτε το δάσος του οπαδισμού και αναδασώστε τα καμένα. Με νέα υγιή δέντρα.

Παντελής Ζαγοριανίτης

Δηλαδή, αν οι χούλιγκανς του Ζάγκρεμπ κρατούσαν Καλάσνικοφ θα είχαν καταλάβει την Αθήνα; Κύριε πρωθυπουργέ δεν σβήνεις τη φωτιά… ρίχνοντας μέσα ξύλα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: