Νέο βίντεο από την επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια




Νέο βίντεο από την έφοδο των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφειαείδε το φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για υλικό που έχει αναρτηθεί σε ομάδες οργανωμένων οπαδών στα social media και εικονίζει την επίθεση των χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, που οδήγησε στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.

Στο βίντεο φαίνονται φίλοι και οπαδοί της ΑΕΚ χωρίς καλυμμένα χαρακτηριστικά και χωρίς “οπλισμό’ οι οποίοι αρχικά συνειδητοποιούν την κροατική επίθεση και κατευθύνονται στο σημείο. Σε δεύτερο χρόνο, προφανώς μετά την εκδήλωση της φονικής εφόδου και των διαστάσεών της, τρέπονται σε φυγή.

 

Σημειώνεται ότι δέκα εκ των κατηγορούμενων θα απολογηθούν σήμερα ενώπιον κάθε ανακριτή, ενώ έχουν οριστεί και δύο εισαγγελείς γνωμοδοτήσεων.

Αύριο, Σάββατο θα βρεθούν ενώπιον των δικαστικών λειτουργών άλλοι 30 κατηγορούμενοι, ενώ οι τελευταίοι 45 θα απολογηθούν την Κυριακή 13 Αυγούστου.

Μέχρι στιγμής ένας Κροάτης, ένας Αλβανός και τρεις Έλληνες είναι οι βασικοί ύποπτοι για το θανατηφόρο τραύμα στο χέρι του 29χρονου Μιχάλη.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή, €1.000 πρόστιμο και απέλαση για τους επτά Ρουμάνους «φιλάθλους» που συνελήφθησαν στον Προμαχώνα καθ’ οδόν προς Πειραιά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: