Μεταγραφές: O Πάλμα του Αρη απέρριψε τα πετροδόλαρα και ανηφορίζει Σκωτία* Ερχονται Ορτέγκα για Ολυμπιακό και Μεϊτέ για ΠΑΟΚ

Ο παίκτης του Άρη Λουίς Πάλμα κατεβάζει την μπάλα, κατά τη διάρκεια του αγώνα Άρης – Βόλος, για την 8η αγωνιστική των Playoff της Superleague, Τετάρτη 03 Μαΐου 2023, στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, στην Θεσσαλονίκη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του Λουίς Πάλμα στη Σέλτικ. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο 23χρονος άσος από την Ονδούρα αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των «Κελτών» και να μετακομίσει στη Γλασκόβη.

Σύμφωνα με το celticnewsnow.com, ο Πάλμα απέρριψε τα… πετροδόλαρα της Σαουδικής Αραβίας για να αποδεχθεί την πρόταση της Σέλτικ. Ο Άρης θα βάλει στα ταμεία του περί τα 4 εκατομμύρια ευρώ – πραγματοποιώντας την πιο ακριβή πώληση της ιστορίας του – ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 650.000 ευρώ ετησίως.

Όπως καταλήγει το δημοσίευμα, ο Πάλμα θα «πετάξει» άμεσα για τη Σκωτία προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, με τις τυπικές ανακοινώσεις να ακολουθούν.

  • Το βράδυ (22:10) αναμένεται να έρθει τελικά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. Η άφιξη του Αργεντινού αριστερού μπακ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 17:30, ωστόσο ο 24χρονος άσος θα καθυστερήσει μερικές ώρες να «προσγειωθεί» στην Αθήνα. Ο Ορτέγκα, ο οποίος ανήκει στη Βελέζ Σάρσφιλντ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον πειραϊκό σύλλογο.

Ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σουαλίχο Μεϊτέ, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος Γάλλος χαφ, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, αναμένεται να «προσγειωθεί» γύρω στις 15:30 το Σάββατο (26/8) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο Μεϊτέ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «αετούς της Λισσαβόνας» ως το καλοκαίρι του 2026, θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στους «ασπρόμαυρους» για τη σεζόν 2023/24. Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, η οποία εκτιμάται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Την περασμένη σεζόν, ο Μεϊτέ αγωνίστηκε στη Serie A της Ιταλίας με τη φανέλα της Κρεμονέζε – η οποία εν τέλει υποβιβάστηκε – δίνοντας 2 ασίστ σε 35 ματς. Να υπογραμμιστεί πως προ διετίας, η Μπενφίκα είχε δώσει 6 εκ. ευρώ στην Μπενφίκα για να πάρει τον Μεϊτέ, ο οποίος εσχάτως απέρριψε πρόταση της Ελλάς Βερόνα για να επιστρέψει στο Καμπιονάτο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Greece

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: