Αποκαλύψεις: Βίλα 400 τμ σε ιταλικό θέρετρο έχει ο Πριγκόζιν μαζί με την creme de la creme των Ρώσων ολιγαρχών

FILE PHOTO Ο επικεφαλής της Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν σε δηλώσεις του από το αρχηγείο της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας στο Ροστόφ. Photo screenshot via twitter, Igor Sushko @igorsushko




Δύο όροφοι, 400 τετραγωνικά μέτρα, 16 στρέμματα κήπου και αξίας περίπου 3,5 εκατ. ευρώ. Α

υτά είναι τα χαρακτηριστικά της βίλας στο Forte dei Marmi, στη Versilia, που ανήκει στους συγγενείς του Yevgeny Prigozhin, του ιδρυτή του Ομίλου Wagner.

Την είδηση ​​μετέδωσε το Ίδρυμα Καταπολέμησης της Διαφθοράς (Fbk), που ιδρύθηκε το 2011 από τον Ρώσο αντιφρονούντα Αλεξέι Ναβάλνι, σε βίντεο που κυκλοφόρησε χθες.

‘Βίλα Αρίνα’, αυτό είναι το όνομα του σπιτιού που πιο συγκεκριμένα ανήκει στον κουνιάδο του Πριγκόζιν. Με βάση δημόσια δεδομένα, οι ερευνητές του FBK υπολόγισαν τα περιουσιακά στοιχεία του Prigozhin σε περίπου 20 δισεκατομμύρια δολάρια και ανακάλυψαν ότι ο γιος του πρώην μάγειρα του Πούτιν, Πάβελ, είναι παντρεμένος με την Ekaterina Inkina, κόρη του εστιάτορα της Αγίας Πετρούπολης Sergey Inkina.

Ενεργός στην ίδια επιχείρηση με τον Πριγκόζιν προτού ο επικεφαλής της Wagner προχωρήσει στον πόλεμο, ήταν ο Σεργκέι Ίνκινα που αγόρασε το σπίτι το 2017.
Σε αυτήν την περιοχή, Ρώσοι ολιγάρχες όπως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και ο Όλεγκ Ντεριπάσκα, ή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αλεξάντερ Χλοπονίν, έχουν επίσης αγοράσει βίλες.

Το Fbk υπενθυμίζει ότι η Inkina δεν υπόκειται σε κυρώσεις, σε αντίθεση με τον γιο του Prigozhin, Pavel.

Mε πληροφορίες από ansa.it
Ελλάδα Αθήνα 

Επικίνδυνα «παιχνίδια» Πούτιν: Ασκήσεις με Ρώσικα πυρηνικά βομβαρδιστικά πάνω από την Ουκρανία ενόψει συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: