Στην Αθήνα το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού Τιν Γεντβάι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή

Φωτογραφία από βίντεο στο You Tube@ Pao Pantou




Στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Τιν Γεντβάι.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός θα αποκτηθεί με τη μορφή του δανεισμού από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, με την οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2024 να έχει οριστεί στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ οι αποδοχές του στο διάστημα που θα φορέσει την πράσινη φανέλα θα «αγγίξουν» το ένα εκατ. ευρώ.

Πλέον ο 27χρονος στόπερ θα πρέπει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να υπογράψει στη συνέχεια το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Στις πρώτες δηλώσεις του κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Γεντβάι τόνισε: «Βλέπω με χαρά το καινούργιο μέλλον που έρχεται. Ο Παναθηναϊκος ειναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα με καλά αποτελέσματα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό όσο το δυνατόν περισσότερο. Γνωρίζω μερικούς παίκτες, έτυχε να παίξω αντίπαλος με αυτούς. Γνωρίζω παίκτες από την Κροατία, έχω προσωπικές σχέσεις με μερικούς εξ αυτών. Γνωρίζω την ομάδα και τον προπονητή. Ξέρω τι περιμένει από εμάς και στόχος μου είναι να κάνω τον Παναθηναϊκό ακόμη καλύτερο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Στον Παναθηναϊκό ο διεθνής Κροάτης στόπερ Γεντβάι: Συμφωνία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για τον δανεισμό του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: