Συντριβή Canadair: Χριστοδουλίδης και Γιωργάλλας εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια των δύο πιλότων

Φωτογραφία: ΓΤΠ ΡΙΟ




Τα συλλυπητήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην Κάρυστο εξέφρασε στον ‘Ελληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε επικοινωνία του με τον κύριο Μητσοτάκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης επανέλαβε τη συμπαράσταση της Κύπρου προς την Ελλάδα που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Σε γραπτή δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Έλληνας πρωθυπουργός αποφάσισαν από κοινού όπως η αυριανή προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Κύπρο αναβληθεί.

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια ζωής των δύο χειριστών του Καναντέρ που κατέπεσε στην Εύβοια εξέφρασε ο Κύπριος υπουργός ‘Αμυνας Μιχάλης Γιωργάλλας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας Νίκο Δένδια.

«Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, ο υπουργός ‘Αμυνας της Κύπρου Μιχάλης Γιωργάλλας, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια της ζωής, εν ώρα καθήκοντος, των δύο χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215, στην Εύβοια» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Δένδιας.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου υποδέχθηκε τους Κύπριους πρέσβεις: Κόμπος: Αξιοποιούμε ευκαιρίες και αντιμετωπίζουμε προκλήσεις, δήλωσε ο κ. Κόμπος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: