Με παράνομο σχέδιο πτήσης στο παράνομο αεροδρόμιο: Έφτασε στα κατεχόμενα ο Ερντογάν για τα πανηγύρια της ντροπής και του αίσχους [video]

O ισλαμιστής ηγέτης της Τουρκίας κατά την άφιξή του στα κατεχόμενα με τον ηγέτη του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ. Screenshot via YouTube@BAGIMSIZGAZETESI/




Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη, πραγματοποιεί ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν από σήμερα το μεσημέρι.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφθασε στα κατεχόμενα, ανήμερα της επετείου της τουρκικής εισβολής του 1974, για να τελέσει τα εγκαίνια του παράνομου αεροδρομίου της κατεχόμενης Τύμπου.

Ο Ερντογάν θα παραστεί στα πανηγύρια της ντροπής για τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Όπως αναφέρουν τα τουρκοκυπριακά MME, το αεροπλάνο το οποίο μετέφερε τον Ερντογάν προσγειώθηκε στο «αεροδρόμιο», όπου οχήματα τον υποδέχθηκαν με ψεκασμό νερού.

Ο Ερντογάν δεν αναχώρησε από το Άμπου Ντάμπι με το B747 αεροσκάφος του. Επιβιβάστηκε σε κυβερνητικό A330 το οποίο άλλαξε πορεία και αριθμό πτήσης πάνω από την Τουρκία για να παρακάμψει το κατατεθέν σχέδιο πτήσης και να πετάξει στην κατεχόμενη Κύπρο.

Δείτε βίντεο από την άφιξη του

 

 

Mε πληροφορίες από “Φιλελεύθερος”

Μία μαρτυρία σε ένα βίντεο που σπάει κόκκαλα και ραγίζει καρδιές: Η άνανδρη εισβολή του τουρκικού Αττίλα προκαλεί κόλαση… Βιασμοί, αίσχη και προσφυγιά για 49 χρόνια (video)

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: