Από ανακοπή καρδιάς ο θάνατος του άμοιρου αλόγου στην Κέρκυρα: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του* Τραμπούκιζαν και όποιον πήγαινε να δει τι συμβαίνει

Στιγμιότυπο από βίντεο της ΕΡΤ via Glomex




Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του αλόγου που ξεψύχησε στην Κέρκυρα σέρνοντας μια άμαξα με τουρίστες προχώρησε η αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας, υπό την εποπτεία του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Οι εικόνες με το άλογο να κείτεται νεκρό στον δρόμο κάνουν από χθες τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αλγεινή εντύπωση.




Σύμφωνα με αναφορές, το άλογο ξεψύχησε ενώ ανέβαινε μια ανηφόρα στην Κέρκυρα σέρνοντας την άμαξα με τους τουρίστες, ενώ η επίσημη διάγωση είναι ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.




Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης παρότι η Κτηνιατρική Υπηρεσία της Κέρκυρας, σύμφωνα με το Mega, είχε ενημερώσει τους αμαξάδες πως από 13:00 έως 17:00 δεν θα έπρεπε να γίνονται κινήσεις με τα συγκεκριμένα τροχήλατα μέσα.

 

Μάλιστα ένα ακόμη βίντεο κατέφραψε τη στιγμή κατά την οποία δύο άνδρες κινούνται απειλητικά σε έναν ποδηλατιστή που είδε το άλογο στον δρόμο και σταμάτησε να δει τι συμβαίνει.

Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Αλιβέρι -Κάηκαν μεγάλες εκτάσεις δασικής γης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: