Ζεμενίδης για το πράσινο φως για F-35 : Τεράστια ψήφος εμπιστοσύνης στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδος [video]

FILE PHOTO Ο Έντι Ζεμενίδης, είναι ο εκτελεστικός διευθυντής του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας. Φωτογραφία via ERT News




Μπήκε και η τέταρτη υπογραφή που απαιτείται για την έγκριση της πώλησης των F -35 στην Ελλάδα, από τον Ρεπουμπλικάνο Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας Τζίμι Ρις. Πλέον αναμένεται η επίσημη ενημέρωση του Κογκρέσου από την αμερικανική κυβέρνηση.




Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις, στο πλαίσιο της εκπομπής της ΕΡΤ «Συνδέσεις», ο εκτελεστικός διευθυντής του Συμβουλίου της Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας, Έντι Ζεμενίδης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «εγώ δεν θέλω να συνδέσω το No Jets For Turkey με τα F-35. Το θέμα των F- 35 πρέπει να το βλέπουμε μαζί με την αμυντική συμφωνία που έκανε αυτή η κυβέρνηση, την επένδυση της Αμερικής μέσα στην Αλεξανδρούπολη, μέσα στη Σούδα, όλα αυτά συνολικά είναι μια τεράστια ψήφος εμπιστοσύνης στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδος και ιδιαίτερα στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Με πληροφορίες από ertnews.gr
Ελλάδα Αθήνα 

Τι σημαίνει το πράσινο φως για τα stealth F-35 στην Ελλάδα: Το ιπτάμενο, αόρατο στρατηγείο και η πανίσχυρη «no escape zone»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: