Βρέθηκε DNA της Αναστάζια στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού: Και ο συγκάτοικός του στο στόχαστρο – Στα χέρια της αστυνομίας βίντεο που τον «καίει» [videos]

FILE PHOTO: 27-year- old Anastasia hours before her death in Kos. Screenshot via Glomex@SKAI TV




Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες για την 27χρονη Αναστάζια που εξαφανίστηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην Κω, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν εντοπιστεί κάποιο ίχνος της.

Αργά το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι έρευνες σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο, δίπλα στο οποίο βρέθηκε το κινητό της κοπέλας. Το στρατόπεδο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του  κρατούμενου υπόπτου Μπαγκλαντεσιανού, ενώ δίπλα στο κτίσμα βρέθηκε και το κινητό της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες την επομένη της εξαφάνισης της κοπέλας κάτοικοι της περιοχής τον είδαν να περιφέρεται στο σημείο μεταξύ των περιοχών Μαρμάρι και Τιγκάκι .

Το κινητό της κοπέλας, βρέθηκε χωρίς κάρτα SIM – πράξη που είναι προφανές ότι έγινε για να μην μπορεί να εντοπιστεί. Το τηλέφωνο μεταφέρθηκε στην Αθήνα για έρευνα.

  • Παράλληλα, η αστυνομία εντόπισε DNA της αγνοούμενης κοπέλας στο σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού ο οποίος κρατείται μαζί με άλλους 4 αλλοδαπούς με την κατηγορία της αρπαγής.

Στο “κάδρο” των αστυνομικών ερευνών βρίσκεται τώρα και ο συγκάτοικος του Μπαγκλαντεσιανού, ένας άνδρας από το Πακιστάν ο οποίος αποδείχθηκε ότι έλεγε ψέματα στην πρώτη κατάθεσή του, καθώς ισχυριζόταν ότι η κοπέλα δεν πήγε στο σπίτι των δυο. Η επίσκεψη της κοπέλας επιβεβιώνεται πλέον από βίντεο που έχει στα χέρια της η έρευνα.

Παράλληλα στο νησί της Κω έχει φτάσει και η μητέρα της Αναστάζια μαζί με ιδιωτικό ντεντέκτιβ και συμμετέχει σε έρευνα μαζί με τον Πολωνό σύντροφο της αγνοούμενης κοπέλας.

 




 

Στην Αθήνα για έλεγχο το κινητό της

Στοιχείο «κλειδί» προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να δοθούν απαντήσεις είναι το κινητό της 27χρονης. Οι Αρχές φοβούνται για εγκληματική ενέργεια καθώς στο κινητό που βρέθηκε είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί.

  • Το κινητό βρέθηκε 500 μέτρα από το σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού

Το κινητό της 27χρονης όπως και τα προσωπικά αντικείμενα του 32χρονου έφτασαν το πρωί με πτήση της Sky Express στην Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι αστυνομικοί του εγκληματολογικού με πολυετή εμπειρία, βρίσκονται από το Σάββατο στην Κω προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

  • Ταυτόχρονα, η μητέρα της αγνοουμένης από την Πολωνία, βρίσκεται στο νησί μαζί με ομάδα ντετέκτιβ ώστε να αναζητήσουν την 27χρονη.

Οι τελευταίες καταγεγραμμένες στιγμές της Αναστάζια

Το MEGA έφερε στο φως της δημοσιότητας, το Σάββατο (17/06), βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας ταβέρνας στο Μαρμάρι, κοντά στο ξενοδοχείο που εργαζόταν η 27χρονη Αναστάζια. Το βίντεο τραβήχτηκε τη Δευτέρα (12/06), στις 19:25, λίγο πριν από την εξαφάνιση της 27χρονης. Η Αναστάζια μπαίνει στο μαγαζί και, όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν συνομιλεί με κάποιον υπάλληλο, αλλά διαβάζει τον τιμοκατάλογο. Στη συνέχεια, ασχολείται για λίγα λεπτά με το κινητό της και έπειτα τραβά φωτογραφία τον τιμοκατάλογο με το κινητό της.

Μετά, φαίνεται πως η 27χρονη βγαίνει στον κεντρικό χώρο της ταβέρνας και δείχνει να περιπλανιέται σαν να ήταν χαμένη. Έπειτα, στρίβει αριστερά προς το μίνι μάρκετ και εκείνο το βράδυ επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε το MEGA, φαίνεται πως, την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης, ο σύντροφος της 27χρονης πήγε στην ταβέρνα με τη φωτογραφία της Αναστάζια αναζητώντας την.

 




 

Αύριο η απολογία του Μπαγκλαντεσιανού

Αύριο θα απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που είδε τελευταίος την κοπέλα και συνελήφθη με τη κατηγορία της αρπαγής.

Στο σώμα του βρέθηκαν ίχνη πάλης και στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος.




Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/ Alpha TV/MEGA TV

 

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: