Θρίλερ στην Κω: Σίγουρη ότι η 27χρονη έχει απαχθεί δηλώνει η μητέρα της* Σε αντιφάσεις έπεσε ο συλληφθείς, έρευνες με drones και σκυλιά, τσεκάρουν το DNA πέντε αλλοδαπών [videos]

FILE PHOTO: Το πτώμα της 27χρονης Αναστάζια βρέθηκε σε σακούλα και σκεπασμένο με κλαδιά Screenshot via YouTube@GLOMEX




Σε πλήρη εξέλιξη αλλά χωρίς ουσιαστικό μέχρι στιγμής αποτέλεσμα βρίσκονται οι έρευνες για την 27χρονης Αναστάζια-Πατρίτσια από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην Κω, στο νησί οπού εργαζόταν.

Παρά το γεγονός πως η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε το μεσημέρι στη σύλληψη του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού με την κατηγορία περί αρπαγής και συνεύρεσης με άτομο το οποίο δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς η 27χρονη βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, ακόμα δεν έχει δοθεί απάντηση στο ερώτημα που βρίσκεται η αγνοούμενη από την Πολωνία με τον ύποπτο να αρνείται πως της έχει κάνει κακό.

Η μητέρα της μιλάει για απαγωγή

Η μητέρα της μιλώντας στο τοπικό πολωνικό μέσο tuwroclaw.com, δήλωσε πεπεισμένη ότι η κόρη της έχει πέσει θύμα απαγωγής.

  • «Η Αναστάζια έχει απαχθεί. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι αντιφάσεις του Μπαγκλαντεσιανού

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κοπέλα είχε ρεπό από το ξενοδοχείο που εργαζόταν στην Κω και αποφάσισε να βγει έξω μόνη της.

Κάποια στιγμή μέθυσε και συναντήθηκε με την παρέα των πέντε αλλοδαπών, που της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους, μέχρι να νιώσει καλύτερα.

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε.

Αρνήθηκε ωστόσο πως της έκανε κακό.

Επιπλέον ερωτηθείς αν έχει σκοτώσει την 32χρονη, η απάντησή του ήταν αρνητική.

Ένα από τα επιβαρυντικά στοιχεία που σχετίζονται με αυτόν είναι πως πάνω του βρέθηκε εισιτήριο για την Ιταλία το οποίο εξέδωσε μετά την εξαφάνιση της άτυχης 27χρονης.

Οι αρχές εκτιμούν ότι μάλλον ήθελε να διαφύγει.

Την ίδια ώρα, το κορμί του ενός από τους πέντε αλλοδαπούς φαίνεται να έχει γρατσουνιές, σαν ίχνη από πάλη.

Έτσι, οι αρχές αποφάσισαν να υποβάλλουν όλα τα μέλη της παρέας σε τεστ DNA, κυρίως από τα χέρια και τα νύχια τους.

Παράλληλα, κλιμάκιο αστυνομικών πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε η κοπέλα για να συλλέξουν και από εκεί δείγμα γενετικού υλικού.

 

Άκαρπες οι έρευνες

Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» από το πρωί την περιοχή προκειμένου να βρεθεί κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της 27χρονης.

Οι έρευνες ξεκίνησαν από το σημείο που η κοπέλα  φαίνεται να άφησε το τελευταίο της στίγμα όταν τηλεφώνησε στον σύντροφό της για να της πει ότι πάει σπίτι με φίλους της. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ πηγές σημειώνουν ότι η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η νεαρή κοπέλα είναι γεμάτη πηγάδια.

Οι έρευνες των αρχών θα επικεντρωθούν από εδώ και πέρα σ’ αυτά τα πηγάδια  κάποια από τα οποία είναι αρκετά βαθιά.

Τι κατέθεσε ο 28χρονος σύντροφός της

Ο 28χρονος Πολωνός ήταν εκείνος που επικοινώνησε τελευταία φορά μαζί της αλλά και εκείνος που δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές.

Στην τελευταία του κατάθεση ο 28χρονος είχε υποστηρίξει πως στις 12 Ιουνίου νυχτερινές ώρες και ενώ εκείνος δούλευε, δέχτηκε τηλεφώνημα από την Αναστάζια-Πατρίτσια στο οποίο του είπε πως είναι σε κατάσταση μέθης και πως θα επέστρεφε με έναν φίλο της στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Λίγο αργότερα δέχτηκε μήνυμα στο κινητό του από την αγνοούμενη σύντροφο του με την τοποθεσία που βρισκόταν.

Όταν ο 28χρονος έφτασε στο σημείο δεν την βρήκε και άρχισε να την καλεί.

Το κινητό όμως της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο.

Κατόπιν αναζήτησε το στίγμα του κινητού μέσω εφαρμογής και κατάφερε να το εντοπίσει περίπου 6 χλμ μακριά από εκεί που του είχε στείλει η 27χρονη, στην οδό Κιαπόκα στο Τιγκάκι.

Ούτε εκεί όμως την εντόπισε και λίγες ώρες αργότερα απευθύνθηκε στις Αρχές του νησιού.







 

Κως: Συνελήφθη 32χρονος από το Μπαγκλαντές ώς ύποπτος για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: