Στραπάτσο και στο Μπακού: Ούτε το Αζερμπαϊτζάν επέτρεψε στο αεροπλάνο του Ερντογάν απευθείας πτήση από τα κατεχόμενα

FILE PHOTO: Ερντογάν και Αλίεφ στο Μπακού: Photo turkish presidency




Παρά τις αποκρουστικές προσπάθειες του Ερντογάν να αναβαθμίσει το παράνομο καθεστώς των κατεχομένων, ακόμη και οι πιο φίλα προσκείμενες στην Άγκυρα χώρες του πλανήτη, όπως είναι βεβαίως το Αζερμπαϊτζάν, φαίνεται πως δεν έχουν διάθεση να νομιμοποιήσουν τα τερτίπια του ισλαμιστή ηγέτη.

Ετσι, το αεροσκάφος που μετέφερε τον Ερντογάν από την παράνομη επίσκεψη που πραγματοποίησε στα κατεχόμενα προς το Μπακού, υποχρεώθηκε να κάνει πρώτα μία στάση στην Τουρκία και συγεκριμένα τα Αδανα.

Και αυτό προκειμένου να εγκριθεί ένα νέο σχέδιο πτήσης, καθώς η κίβδηλη οντότητα των κατεχομένων ουδεμίας διεθούς νομιμοποίησης τυγχάνει και άρα καμία απευθείας πτήση από τα εδάφη αυτά αναγνωρίζεται ως νόμιμη και μπορεί να υλοποιηθεί.

Οπως εύστοχα σημειώνει ο Χ. Θεοχάρους στον λογαριασμό του στο twitter, «όσο ισχυρός και να νομίζει ότι είναι ο Ερντογάν, δεν μπόρεσε να πετάξει απευθείας στο Μπακού…».

Θρασύτατος Ερντογάν ζητά αναγνώριση του ψευδοκράτους ως όρο για διαπραγματεύσεις: Επιχειρεί και να υποβαθμίσει σε «διοίκηση» την Κυπριακή κυβέρνηση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: