Στην Βιέννη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Θα έχει συνάντηση με τον Αυστριακό Καγκελάριο και τον ΥΠΕΞ

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση με τον Ομοσπονδιακό Υπουργό Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων της Δημοκρατίας της Αυστρίας κ. Alexander Schallenberg. Photo: pio.gov.cy




Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος έφτασε χθες βράδυ στη Βιέννη για επίσκεψη εργασίας, θα έχει σήμερα το μεσημέρι συνάντηση με τον Ομοσπονδιακό Καγκελάριο της Αυστρίας Καρλ Νεχάμερ, στην Καγκελαρία.

  • Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν κατά τη συνάντηση, η οποία θα γίνει υπό τη μορφή γεύματος εργασίας, είναι το Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις και ζητήματα που άπτονται της ευρωπαϊκής ατζέντας.

Εξάλλου, σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας Alexander Schallenberg, ενώ θα δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα Die Presse.

Στη Βιέννη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνοδεύουν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου κα Μαριλένα Ραουνά, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα αναχωρήσει από τη Βιέννη για την Κύπρο σήμερα το απόγευμα.

 

Στο Ισραήλ ο υπουργός Ενέργειας της Κύπρου: Για φυσικό αέριο, αγωγό, κοιτάσματα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: