Στα κατεχόμενα ο Ταγίπ Ερντογάν τη Δευτέρα: Αν και ίσως προηγηθεί το ένα μονοήμερο ταξίδι του ισλαμιστή προέδρου στο Αζερμπαϊτζάν

Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν με φόντο τις …απαραίτητες τουρκικές σημαίες. Φωτογραφία Τουρκική Προεδρία




Παράνομη “επίσκεψη” στα κατεχόμενα θα πραγματοποιήσει ο ισλαμιστής Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, Νίκος Χριστοδουλίδης την Δευτέρα.

Οπως μεταδίδεται, ο Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα πραγματοποιήσει “το πρώτο του επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό” στο ψευδοκράτος στις 12 του Ιούνη.

Θα έχει συνάντηση με τον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ και θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου κατά τις 14.30.

ΠΑΝΤΩΣ, διαφορετικές ημερομηνίες δίνουν τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ για την παράνομη “επίσκεψη” του Τούρκου Προέδρου στο ψευδοκράτος.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Κίπρις, επικαλούμενη αξιόπιστες πληροφορίες, γράφει ότι η επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν, με την ευκαιρία της τρίτης του θητείας στην τουρκική προεδρία, θα γίνει την Τρίτη 13 Ιουνίου, θα είναι μονοήμερη και θα πραγματοποιηθεί μετά την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στο Αζερμπαϊτζάν την Δευτέρα, 12 Ιουνίου.

Η ιστοσελίδα Χαμπέρ Κίπρις γράφει, επικαλούμενη δικές της πληροφορίες, ότι η επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα θα γίνει την Δευτέρα, 12 Ιουνίου.

Ο αμερικανικός κολοσσός επιστρέφει για γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ: Η ExxonMobil προχωρεί σε νέες σεισμικές έρευνες και γεωτρήσεις στα “οικόπεδα” 5 και 10 (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: