Παράνομη “επίσκεψη” στην κατεχόμενη Κύπρο του αντιπροέδρου του Ερντογάν: “Ξεκάθαρη ένδειξη της …αγάπης που δίνει ο Πρόεδρος μας στους Τουρκοκύπριους”!!! (video)

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Τζεβντέτ Γιλμάζ (κέντρο), κατά τη διάρκεια της παράνομης “επίσκεψης” του στο κατεχόμενο “αεροδρόμιο” της Κύπρου. Φωτογραφία, Cevdet Yılmaz, @_cevdetyilmaz




Επίσκεψη στα κατεχόμενα πραγματοποιεί ο Αντιπρόεδρος της κατοχικής Τουρκίας, Τσεβντέντ Γιλμάζ ο οποίος σήμερα επισκέφθηκε το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

« Το νέο “Ερκάν” θα είναι το πρόσωπο και η βιτρίνα της (παράνομης) “τδβκ” στο άνοιγμα που επιχειρεί προς τον υπόλοιπο κόσμο» ανέφερε ο Τούρκος αντιπρόεδρος ο οποίος επιθεώρησε τα έργα που γίνονται στο παράνομο αεροδρόμιο.

Εξέφρασε την ελπίδα ότι τα εγκαίνια θα γίνουν στις 20 Ιουλίου όπως εξάλλου εξήγγειλε και ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, την περασμένη Δευτέρα και σημείωσε ότι η νέα πτέρυγα του αεροδρομίου θα μπορεί να φιλοξενεί όλα τα είδη αεροσκαφών και θα μπορεί το παράνομο “αεροδρόμιο” να φιλοξενεί 10 με 15 εκατομμύρια επιβάτες.

Τόνισε την σημασία που δίνει η Τουρκία στα κατεχόμενα κάτι που όπως σημείωσε διαφαίνεται από το γεγονός ότι το πρώτο οικονομικό πρωτόκολλο που υπέγραψε η νέα κυβέρνηση ήταν με την λεγόμενη και παράνομη “τδβκ”.

Είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη της αγάπης και της σημασίας που δίνει ο Πρόεδρος Ερντογάν στους Τουρκοκύπριους ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσεβντέντ Γιλμάζ Πέρσα.

Το πρόγραμμα του Γιλμάζ περιλαμβάνει αύριο, επισκέψεις στα μαυσωλεία των Φαζίλ Κιουτσιούκ και Ραούφ Ντενκτάς ενώ θ’ ακολουθήσει συνάντησή του με τον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ και κοινή συνέντευξη Τύπου.

Μεταφέρθηκε στον Τούρκο Πρόεδρο η πρόταση Χριστοδουλίδη για ενεργότερη εμπλοκή της Ε.Ε. στο Κυπριακό: Παρεμβάσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων στον Ταγίπ

Πάλι ομιλεί για το Κραν Μοντανά ο Πρόεδρος της Κύπρου: Ύψιστη προτεραιότητα η άρση του αδιεξόδου, δήλωσε στο Βήμα ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: