Ο Κόμπος στο Λονδίνο: Θα έχει σήμερα συνάντηση με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών, ενημέρωσε και τα στελέχη της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου

FILE PHOTOΟ Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Δρ Κωνσταντίνος Κόμπος. Φωτογραφία ΚΥΠΕ via Omega Channel




Με συνάντηση το απόγευμα στη Βουλή των Κοινοτήτων με τον Πρόεδρο της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Κύπρο σερ Ρότζερ Γκέιλ, αρχίζει το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών Δρ Κωνσταντίνου Κόμπου στο Λονδίνο.

Το βράδυ ο Υπουργός είχε συνάντηση με τα στελέχη της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου, όπου είχε για συζήτηση επί θεμάτων που αφορούν τις σχέσεις Λευκωσίας-Λονδίνου και την παροικία.

Το πρωί της Παρασκευής ο κ. Κόμπος θα γίνει δεκτός από τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Τζέιμς Κλέβερλι.

Η προηγούμενη επίσκεψη Κύπριου Υπουργού Εξωτερικών στο Λονδίνο είχε πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο, όταν ο προκάτοχος του κ. Κόμπου Ιωάννης Κασουλίδης είχε υπογράψει με τον κ. Κλέβερλι το διμερές Μνημόνιο Στρατηγικής Συνεργασίας που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τομέων.

Αργότερα την Παρασκευή ο Υπουργός θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας με τον σκιώδη Υπουργό Ευρώπης του Εργατικού Κόμματος Στίβεν Ντάουτι.

Θετικό πρόσημο από τις επαφές Xριστοδουλίδη στο Στρασβούργο: Τα μηνύματα για την επανέναρξη συνομιλιών για το Κυπριακό με ενεργή συμμετοχή της ΕΕ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: