Καλωσορίζει τη Συνάντηση Ηγετών του Ιδρύματος Ομπάμα, η οργάνωση του πρώην Προέδρου: Με τον Μπάρακ στην Ελλάδα και για μία ολόκληρη εβδομάδα

Elpida Kokkota poses for a photo with Jame Kalekye Mutambya and Mercy Musomi. Photo via Obama Leaders, obama.org




Στο Ίδρυμα Ομπάμα, πιστεύουμε στην υπόσχεση και τις δυνατότητες της επόμενης γενιάς ηγετών, αναφέρει το Ίδρυμα Μάρακ Ομπάμα με αφορμή τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί από αύριο στην Αθήνα και για μία εβδομάδα.

“Αυτός είναι ο λόγος”, τονίζει, “για τον οποίο περισσότεροι από 100 παράγοντες αλλαγής από όλη την Αφρική, την Ασία-Ειρηνικό και την Ευρώπη θα συμμετάσχουν στον Πρόεδρο Ομπάμα για μια εβδομαδιαία ηγετική και πολιτιστική εμπειρία.

Σημειώνει τα εξής:

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο περισσότεροι από 100 παράγοντες αλλαγής από όλη την Αφρική, την Ασία-Ειρηνικό και την Ευρώπη θα συμμετάσχουν με τον Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα για μια εβδομαδιαία ηγετική και πολιτιστική εμπειρία.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συγκεντρώνουμε το δίκτυό μας για να τους εξοπλίσουμε με τα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζονται για να συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της εποχής μας.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι Leaders θα ανταλλάξουν ιδέες, θα εργαστούν σε λύσεις και θα δημιουργήσουν ουσιαστικές συνδέσεις. Ο Πρόεδρος Ομπάμα θα αφιερώσει επίσης χρόνο με την ομάδα, ακούγοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ηγέτες και μαθαίνοντας για τις ευκαιρίες να προωθήσουν το έργο τους.

Στο τέλος της Συνέλευσης, οι Leaders θα έχουν ολοκληρώσει την εμπειρία τους στο πρόγραμμα με το Ίδρυμα Obama και θα αποφοιτήσουν στο Δίκτυο Ηγεσίας του Ιδρύματος Obama, την παγκόσμια κοινότητα αποφοίτων του προγράμματος.

Από την Αθήνα, την Ελλάδα, μέχρι τη Νότια Πλευρά του Σικάγο, δεσμευόμαστε να επενδύσουμε στην επόμενη γενιά αναδυόμενων ηγετών – και ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι επίσης δεσμευμένος!

Ελάτε μαζί μας για το ταξίδι! Ακολουθήστε μας όλη την εβδομάδα (στην Ελλάδα).

Και τώρα ο Κινέζος ΥΠΕΞ στην Ουάσιγκτον: «Εποικοδομητικές» και «ειλικρινείς» οι συνομιλίες με τον Μπλίνκεν στο Πεκίνο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: