Η θρυλική Μαρτίνα Ναβρατίλοβα νίκησε την επάρατο και το πανηγυρίζει: Αντε γ@@@σου καρκίνε!

Φωτογραφία από βίντεο στο YouTube @ Piers Morgan Uncensored




Η θρυλική Mαρτίνα Ναβρατίλοβα αποκάλυψε, ευχαριστώντας το ιατρικό προσωπικό, ότι έχει πλέον απαλλαγεί οριστικά από τον καρκίνο.

Η 66χρονη σήμερα, 18 φορές πρωταθλήτρια Grand Slam, δήλωσε ότι έλαβε το «όλα εντάξει» από τους γιατρούς της και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της.

«Μετά από μια μέρα γεμάτη από εξετάσεις στο Sloan Kettering, είμαι καθαρή!» έγραψε στο twitter.

«Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, τους μάγους των πρωτονίων και των ακτινοβολιών κλπ. Τι ανακούφιση:) Αντίο καρκίνε και ναι, αντε γαμ… ου καρκίνε!

 

H επί σειρά ετών νούμερο ένα και μεγαλύτερη αθλήτρια όλων των εποχών στο τένις, είχε διαγνωστεί με καρκίνο του φάρυγγα και του μαστού φέτος τον Ιανουάριο ενώ στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο του μαστού σε πρώιμο στάδιο (το 2010).

Τότε είχε πει: «Αυτή η διπλή σύγκρουση είναι σοβαρή αλλά εξακολουθεί να διορθώνεται και ελπίζω σε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα.

«Θα είναι βρωμερά για λίγο, αλλά θα παλέψω με ό,τι έχω».

Τον Μάρτιο, σε μια συνέντευξη στον Piers Morgan (στο TalkTV), η 18 φορές πρωταθλήτρια είπε ότι οι γιατροί της τής είπαν ότι είναι πλέον ‘καθαρή’ από τον καρκίνο του λαιμού και του μαστού.

«Από όσο λένε, έχω απαλλαγεί από τον καρκίνο», είχε πει τότε στον οικοδεσπότη.

Στη συνέντευξή της εκείνη είχε επίσης γνωστοποιήσει ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε προληπτική ακτινοβολία για δύο εβδομάδες στο στήθος της, αλλά μετά από αυτό, «θα πρέπει λογικά να είμαι απολύτως καλά».

Μετά και την τελευταία ενημέρωση για την υγεία της, η σταρ εισέπραξε μεγάλη υποστήριξη από φίλους και θαυμαστές στα κοινωνικά δίκτυα.

Ενας από αυτούς τής έγραψε: «Τελειώνω τη χημειοθεραπεία υψηλής δόσης και θα πάω για ακτινοβολίες τις επόμενες εβδομάδες. Μου δίνεις ελπίδα και είσαι έμπνευση, Μαρτίνα».

Με πληροφορίες από SKY NEWS

To μυστήριο της 3.000 ετών μούμιας του Περού και οι ανθρωποθυσίες στους ναούς με σχήμα U: Στον τάφο βρέθηκαν καλαμπόκι και φύλλα κόκας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: