Επιστρέφει στον Ολυμπιακό για δυο χρόνια ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος: Περιμένουν για Σλούκα και Μιλουντίνοφ

File Photo Ο παίκτης του Ολυμπιακού Γκός Νάιτζελ Ουίλιαμς μάχεται για την μπάλα με τον παίκτη του Χολαργού Ζερμέιν Λόβ ΑΠΕ/ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Η διοίκηση του της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα να ντύσει στα ερυθρόλευκα για δεύτερη φορά τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος.

Η οικονομική διαφορά με τον Αμερικανός γκαρντ καλύφθηκε χθες το βράδυ και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος έστειλε υπογεγραμμένο διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Τα ποιοτικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, μαζί με τον εξαιρετικό χαρακτήρα του, ήταν αυτά που ξεχώρισε ο προπονητής του Ολυμπιακού στον Ουίλιαμς-Γκος, ενώ θεωρεί πως μαζί με τους Σλούκα, Ουόκαπ και ΜακΚίσικ, θα αποτελούν το πιο «καυτό» περιφερειακό κουαρτέτο στη Euroleague της επόμενης σεζόν.

Στον Ολυμπιακό ευελπιστούν πως θα λάβουν θετική απάντηση στην πρότασή τους από τον Κώστα Σλούκα (αυτή αναμένεται στις αρχές του Ιουλίου), την ώρα πάντως που ο Έλληνας διεθνής γκαρντ φαίνεται να θέλει να… λάβει διαβεβαιώσεις όσον αφορά στον χρόνο συμμετοχής του.

Η οικονομική συμφωνία με τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος «έκλεισε» στα 1,9 εκατομμύρια ευρώ και ο Αμερικανός επιστρέφει στο ΣΕΦ, μετά την πρώτη θητεία του, τη σεζόν 2018-19, πριν δηλαδή περάσει τον Ατλαντικό για τους Γιούτα Τζαζ. Χθες, εξάλλου, η Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Euroleague τον περασμένο Μάιο στο Κάουνας, στον τελικό με τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της μαζί του. Το 2021 είχε φορέσει τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν, πρώτος σταθμός της επιστροφής του στην Ευρώπη, για να φορέσει τη φανέλα της «βασίλισσας» τη διετία 2021-23.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος έγινε το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι, μετά την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοβ. Το ερχόμενο σαββατοκύριακο αναμένεται «καυτό» στο λιμάνι, όσον αφορά στο μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ, εν αναμονή της πρότασης των Σακραμέντο Κινγκς στον MVP της σεζόν στη Euroleague.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Τόνι Κρόος για πάντα, Καμαβινγκά με ρήτρα 1 δισ. στη Ρεάλ Μαδρίτης: Και πάντα σε αναμονή για το colpo grosso

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: