«Ανυπομονώ να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας» – Συγχαρητήρια Φον Ντερ Λάιεν στον Μητσοτάκη

File photo: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen μιλάνε κατά την διάρκεια εκδήλωσης στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Αγοράς, επ’ ευκαιρία της αξιολόγησης του Εθνικού Σχεδίου “Ελλάδα 2.0” από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




«Ανυπομονώ να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, να έχουμε αποτελέσματα για τους πολίτες στην Ελλάδα και ολόκληρη την ΕΕ» υπογραμμίζει η πρόεδρος της Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο συγχαρητήριο μήνυμά της προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Συγχαρητήρια Κυριάκο Μητσοτάκη για την ορκωμοσία σου ως Πρωθυπουργός. Ανυπομονώ να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, να έχουμε αποτελέσματα για τους πολίτες στην Ελλάδα και ολόκληρη την ΕΕ. Το επίκεντρό μας: Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας, να επιτύχουμε στις κλιματικές και τις ψηφιακές μεταβάσεις, με την υποστήριξη του NextGenerationEU» επισημαίνει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην ανάρτησή της στο Twitter.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, της ανταποκρίτριας Ειρήνης Ζαρκαδούλα
Βρυξέλλες, Belgium

Μήνυμα στον Μητσοτάκη από Σαρλ Μισέλ: «Συγχαρητήρια και καλή δύναμη Κυριάκο!»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: