Προκλητικοί πανηγυρισμοί του πατρός Χάαλαντ μέσα στο Μπερναμπέου: Τον έβγαλαν έξω άρον – άρον [video]

Στιγμιότυπο από βίντεο στο twitter




Ο πατέρας του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι Έρλινγκ Χάαλαντ, Άλφι, ανέφερε ότι τον απομάκρυναν από τη θέση του θες (9/5) μέσα στο στάδιο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αφού προφανώς χλεύασε τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ισοφάριση της Σίτι στον ημιτελικό του Champions League.

Βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον Άλφι Χάαλαντ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν για τη Μάντσεστερ Σίτι, να καλύπτει το αυτί του απευθυνόμενος στους οπαδούς της Ρεάλ μετά την εκπληκτική ισοφάριση του Κέβιν ντε Μπρόινε.

 

Στη συνέχεια φαίνονται φρουροί ασφαλείας να τον απομακρύνουν από τη θέση του.

«Εντάξει. Οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν χαρούμενοι που γιορτάζαμε το γκολ του Κέβιν Ντε Μπρόινε», έγραψε στο twitter ο Χάαλαντ, ο γιος του οποίου έχει σκοράρει 51 γκολ για τη Σίτι την πρώτη του σεζόν στην Αγγλία. «Εκτός από αυτό, έπρεπε να μετακινηθούμε επειδή οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν ευχαριστημένοι με το 1-1.»

Ο Βινίσιους Τζούνιορ είχε δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους με ένα εντυπωσιακό γκολ, αλλά το εξίσου εκπληκτικό χτύπημα του Ντε Μπρόινε διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 1-1.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Λονδίνο, UK

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς: Στο 1-1 Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: