Πανηγυρισμοί από χιλιάδες κόσμο στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά τη νίκη της ΑΕΚ που τη φέρνει μια ανάσα από το πρωτάθλημα [video]

Στιγμιότυπο από βίντεο στο ΥouTube@enosi,gr




Απίστευτες σκηνές γιορτής και χαράς διαδραματίζονται εδώ και λίγη ώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Χιλιάδες κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία μπροστά από την κεντρική είσοδο της ΟΠΑΠ Αρένα και περιμετρικά του γηπέδου, πανηγυρίζοντας τον τίτλο που κατέκτησε -ουσιαστικά από σήμερα- η ΑΕΚ.

Φίλαθλοι καταφτάνουν συνεχώς από κάθε γωνιά της Αττικής και προετοιμάζονται για το δεύτερο «πάρτι» το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 2 μετά τα μεσάνυχτα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Την ώρα εκείνη επιστρέφει η πτήση με την αποστολή της Ένωσης από τη Θεσσαλονίκη, μετά τη νίκη (2-1) επί του Άρη, που έστειλε την ομάδα στο +3 από τον Παναθηναϊκό, μία αγωνιστική πριν από το τέλος της σεζόν.

Όλη αυτή η ατμόσφαιρα προαναγγέλει τί θα ακολουθήσει την Κυριακή (14/5) στον αγώνα με τον Βόλο στην ΟΠΑΠ Αρένα, όπου η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως θα στεφθεί και τυπικά πρωταθλήτρια Ελλάδας 2022/23, προσθέτοντας τον 13ο τίτλο στην τροπαιοθήκη της.

Δηλώσεις Αλμέιδα

Περιχαρής, αλλά και με διάθεση να προσγειώσει τον εαυτό του και τους παίκτες του εμφανίστηκε ο Ματίας Αλμέιδα έπειτα από τη νίκη-τίτλου που σημείωσε η ΑΕΚ επί του Άρη με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ, τη 10η και τελευταία αγωνιστική των Play Off, χρειάζεται έστω το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να πανηγυρίσει το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και πρώτο από το 2018.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Έπρεπε να έρθουμε να κερδίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο «Πελάδο», σχολιάζοντας για την εικόνα του παιχνιδιού: «Ξεκινήσαμε δεχόμενοι ένα γκολ, είχαμε λίγη νευρικότητα, αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Πάντα προσπαθούμε να μένουμε ήρεμοι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα και πίστευα πως θα το γυρίσουμε. Είχαμε αρχίσει καλά και μετά το γκολ του Άρη πετύχαμε δύο γκολ. Αυτό το γκρουπ έχει αποδείξει ότι πνευματικά είναι πολύ δυνατό. Η φετινή σεζόν μέχρι και σήμερα είναι πολύ καλή, πιστεύω πως μπορούμε να ζήσουμε το παρόν με χαρά, αλλά και με ηρεμία, γιατί μας απομένει ένα ακόμη παιχνίδι. Η διαφορά είναι πως πλέον εξαρτάται από μας».

Βλέποντας στο μόνιτορ εικόνες από το… πάρτι που είχαν ήδη στήσει στη Νέα Φιλαδέλφεια οι οπαδοί της ΑΕΚ, ο Αλμέιδα είπε: «Συγκινούμαι όταν βλέπω τον κόσμο της ΑΕΚ όχι μόνο απόψε, αλλά όλη τη σεζόν, να χαίρεται. Νιώθω ευλογημένος που ήρθα σε αυτή την ομάδα και ο κόσμος μάς έχει μεταδώσει την ενέργειά του σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό που επιθυμώ είναι να φτάσει η Κυριακή, να κερδίσουμε και να το γιορτάσουμε όλοι μαζί. Απομένει ένα ακόμη παιχνίδι».

Όσο για την υποδοχή που ετοιμάζουν οι φίλοι του «Δικεφάλου» στα Σπάτα, προσέθεσε με χαμόγελο: «Ναι, μπορώ να το φανταστώ. Ξέρω τι μας περιμένει, το διασκεδάζω και ελπίζω να πάρουμε αυτό που θέλουμε στο τέλος της σεζόν. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα, αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Αγκαλιά με τον τίτλο η ΑΕΚ: Νίκησε (2-1) τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, ήττα (1-0) του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: